Referenssit

Onnistuneita hankkeita ja tyytyväisiä asiakkaita

Ricoh

Ricoh on mullistanut ihmisten työskentelytapoja jo yli 80 vuoden ajan ja tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ratkaisuja, joilla helpotetaan arkisia rutiineja.

Fennia

Fennia halusi panostaa tilasuunnitteluun ja parantaa henkilökunnalle tarjottavia palveluja. Keskeistä oli löytää sopiva yhteistyökumppani tila- ja tarjoiluvarausjärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen, jotta yrityksen 50 neuvottelutilaa saataisiin käyttöön tehokkaammin.

SRV

SRV:n itse rakentama, upea pääkonttori sijaitsee Espoossa Derby Business Parkissa. Taitori toimittaa SRV:lle älytoimistokokonaisuuden, jossa yhdistyvät erilaiset älylaitteet, IoT-sensorit, mobiliteetti, integraatiot erilaisiin taustajärjestelmiin sekä älykäs kiinteistöstä kerättyyn dataan pohjautuva johtaminen.

Fira

Työtilat ja toimiva työympäristö on FIRA:lla onnistuneesti valjastettu tukemaan työntekoa, joka rakennusalalla luonnollisesti tapahtuu toimiston lisäksi myös kentällä rakennustyömailla.

Jukurit

Mikkelin Jukurien jäähallin aitioita hallitaan Taitori Reserven avulla.

Kaslink

Taitori toimitti Kaslinkille älykkäät ovenpielinäytöt tehostamaan Kaslinkin neuvotteluhuoneiden käyttöä, tuomalla informaatiota huoneiden varaustilanteesta sekä helpottamalla ja nopeuttamalla tilojen varaamista.

Vaasa Parks

Vaasa Parks otti käyttöön Taitori Business Park kokonaisuuden kaikkiin Futura I-IV -taloihin helpottaakseen neuvottelutilojen sekä tarjoilujen varaamista.

Ylä-Savon SOTE

Taitori toimittaa ensimmäisessä vaiheessa Taitori Reserve tilavaraus- ja tilanhallintapalvelun Iisalmen terveyskeskukseen, jonka avulla kiinteistön vastaanottohuoneiden tilavarauksia hallitaan keskitetysti.

Futra

Taitori toimitti Futralle työpistesensorit, jotka varaavat ja vapauttavat Futran työpisteet automaattisesti perustuen siihen havaitseeko IoT-sensori työpisteellä ihmisen vai ei.

Miksei Oy

Taitori toimittaa ensimmäisessä vaiheessa Taitori Reserve tilavaraus- ja tilanhallintapalvelun Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:lle, jonka avulla helpotetaan Miksein neuvotteluhuoneiden tilavarauksia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Asiakkaamme suosittelevat

Fira

"Aikaisempaan verrattuna visuaalisuus tuo selkeyttä kokonaistilanteen saamiseen. Suosittelen Taitoria myös muille. “
Jarkko Aula, FIRA.

Oulun kaupunki

"Reserve tehostaa palaverihuoneen tilannetta siten, että esimerkiksi puhelun aikana kun tila on tyhjä ja Reserven näytön liikennevalot ovat vihreänä, pystyn buukkaamaan itselleni tilan nopeasti. Suosittelen ehdottomasti Taitoria."
Juha Saarela, Oulun Kaupunki.

Jukurit

"Yhteistyö Taitorin kanssa on sujunut hyvin ja tilojen varaaminen on helpottunut huomattavasti verrattuna entiseen.“