Brändää Taitorin Smart Office -ratkaisut yrityksesi ilmeeseen!

Sanotaan, että asiakaskokemus määrittää yrityksen brändin vahvuuden ja yksilöllisyyden.

Yrityksen brändin tulee taidokkaasti vetää puoleensa ja herättää tunteita. Brändi on kaikkea sitä, mitä yritys tekee ja kommunikoi ympärilleen. Kun asiakas astuu yrityksen toimitiloihin, tämän kuuluu tietää kenen talossa ollaan vieraana. On pidettävä huolta, että yrityksen brändi on kunnossa ja että se näkyy ja jää vierailijan mieleen.

Esimerkiksi avokonttoreissa, neukkareissa ja aulatiloissa tapahtuvat vierailut edustavat yrityksestä vierailijalle jäävää kokonaisvaltaista asiakaskokemusta.

Asiakkaiden lisäksi yrityksen brändillä on iso merkitys myös yrityksen omille työntekijöille. Brändin takana seistään ylpeänä sekä yrityksen brändin näkyminen ja kuuluminen kasvattaa yhteenkuuluvuuden tunnetta talon sisällä.

Taitorin ratkaisut tukevat myös yritysten brändejä

Me Taitorilla kuuntelemme asiakkaitamme ja näin ollen toimme paljon kysytyn ominaisuuden mukaan Smart Office -ratkaisuihimme.

Taitorin toimittamat toimitilojen aulassa olevat infonäytöt, neukkareiden ovenpielinäytöt, työtilojen varausnapit sekä erilaiset kosketusnäytöt on nyt mahdollista saada yrityksen omalla logolla, fontilla, värimaailmalla tai yrityksen brändiin liittyvillä muilla visuaalisilla elementeillä. Myös sovellus sekä järjestelmästä lähtevät viestit ovat brändättävissä asiakasyrityksen ilmeeseen.

Oman brändin esiin tuominen Taitorin Smart Office-ratkaisujen avulla on äärimmäisen helppoa ja se antaa hyvän kuvan toimitilojen käyttöön liittyvistä moderneista ratkaisuista.

Asiakkaamme Avia Real Estate Oy on ottanut käyttöön Taitorin palvelut ja kysyimme heiltä ajatuksia toimitilojen brändäykseen liittyen:

”Tekemällä oman brändimme näkyväksi toimitiloissamme Taitorin eri laitteiden avulla vahvistamme yhtenevää asiakaskokemusta toimitiloissamme. Brändimme on asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lupaus tietystä laatutasosta joka pitää ja jonka takana seisomme ylpeänä”,  hankekehityspäällikkö Antti Rauhala kertoo.

Brändäys vahvistaa tunnettuutta

Yritysten toimitilojen brändääminen voi olla muutakin kuin neukkarin seinän maalaaminen yrityksen brändin väreillä. Se voi olla kokonaisvaltaista suunnittelua, joka tähtää toimitiloihin joissa sekä työntekijät että siellä vierailevat asiakkaat viihtyvät.

On siis pidettävä huoli, että yrityksen brändi on kunnossa sekä asiakkaiden että työntekijöidesi silmissä.

Kun työntekijäsi tai asiakkaasi tulee toimitilaasi, astelee aulaan ja suuntaa kohti neukkaria tai varaa oman työpisteen, on syytä varmistaa että yrityksesi brändi kulkee rinnalla mukana tuon saman yhteisen matkan.

Avia Real Estaten brändi näkyy vahvana myös yrityksen toimitilojen Smart Office -ratkaisuissa:

”Taitorin tarjoamat käyttöliittymät näyttävät nyt meidän näköiseltä. Itse brändäyshän ei takaa laatua, mutta sen avulla pystymme sitoutumaan omalla nimellämme palveluidemme taakse.

Brändäys liittyy meillä myös myynnilliseen ja markkinatulokulmaan. Mitä useammin ja useammassa paikassa meidän brändi on esillä toimitiloissamme, se vahvistaa meidän tunnettavuutta sekä brändimielikuvaa.”, Antti kertoo.

Hyödynnä toimitiloja paremmin myös brändin näkökulmasta

Taitori auttaa räätälöimään yrityksesi Smart Office -ratkaisuihin esimerkiksi oman logon, fonttien ja värein tuomaan lisää selkeyttä ja ennen kaikkea näkyvyyttä toimitilojen tehokkaaseen käyttöön.

Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä toimitiloistanne teidän näköisiä, samalla yrityksenne tunnettavuutta, brändimielikuvaa sekä asiakaskokemusta vahvistaen!

Kysy lisää:

Perttu Ahvenainen
perttu.ahvenainen@taitori.fi
040 504 5871

 

 

Share