Taitori ja Jukurit
samassa heimobussissa

Yrityksen ja urheiluseuran välinen yhteistyö alkaa yhteisistä arvoista.
Tämä toteutuu Jukurien ja Taitorin yhteistyössä täydellisesti.

Jukurit mahdollistanut uuden teknologian pilotoinnin

Osana kumppanuutta Taitori pääsi testaamaan Jukureiden kotihallissa, Ikioma Areenalla, uudenlaisia Areena konseptejaan kuten aitioiden ovenpielinäytöt integroituna aitioiden sähkölukitukseen. Areenalla testattiin myös aitioiden ulosvuokraamista Jukureiden kotisivuille tuodun Taitori sovelluksen kautta työskentelykäyttöön. Jukurit on siis tarjonnut Taitorin kaltaiselle teknologiyritykselle alustan, jossa kehittää uudenlaisia ottelukokemusta parantavia konsepteja todellisessa asiakasympäristössä!

Yrityksenä tarjoamme laajan skaalan tilojen varaamiseen, tarjoilujen tilaamiseen sekä vierailijahallintaan liittyvää teknologiaa aina parkkipaikan varauksiin saakka ja jatkossa Areenoille sekä stadioneille suunniteltuja tuotteitamme / palveluitamme onkin tarkoitus jatkokehittää sekä testata Ikioma Areenalla.

Tutustu palveluihimme:

Tilavaraus (Reserve)

Varaa itsellesi helposti tilaa neuvotteluun tai työskentelyyn. Napin tai apin painallus riittää.

Tarjoilutilaus (Provider)

Tuskin koskaan on palaveripullan tilaaminen ollut näin helppoa. Tee tilaukset suoraa kalenterivarauksen yhteydessä.

Infonäyttö (Display)

Kerää ja jakele kaikille ruuduille toimipisteesi arkeen liittyvä oleellinen tieto. Voit näyttää tilavaraukset ja uutiset samalla näytöllä, vaikkapa aulatilassa tai toimistolla.

Tilankäytön analyysi (Sense)

Haluatko tietää, mikä tilojenne käyttöaste todellisuudessa on? 2-6kk mittaisella tilankäytön analyysillä selvitämme, IoT-sensoreita hyödyntäen, mikä teidän yrityksenne eri tilojen todellinen käyttöaste on.

Yhteiset arvot

Parhaiten Taitorin ja Jukureiden yhteistyön perusteet kilpistävät juniori-jukureiden arvoihinkin kirjatut lauseet: Toimintaympäristönä Jukurit on kaikille innostava ja haluaa jatkuvasti nostaa tasoaan kaikilla toiminnan osa-alueilla laadun ja menestyksen varmistamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.

Sama se on meillä Taitorilla. Haluamme innostaa ja kehittyä jatkuvasti muuttuvassakin maailmassa. Olla eturintamassa mutta tuntea myös juuremme.

Samoista syistä teemme yhteistyötä niin Jukureiden kuin muidenkin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Muun muassa Kuopion Palloseuran kanssa kumppanuus on johtanut molemminpuoliseen etuun. (Lue lisää KuPS-yhteistyöstä!)

Junioreista kaikki lähtee

Jukurit tekee vahvaa ja laadukasta juniorityötä, joka on seurallemme investointi tulevaisuuteen. Se auttaa seuraa Jukureit heimoa kasvamaan, kehittymään ja säilyttämään asemansa kilpailullisessa urheilumaailmassa sekä edistämään yhteisöllisyyttä ja nuorten pelaajien henkilökohtaista kehitystä. 

Jukureiden pelaajia onkin nähty tasaisin välein mm. kouluvierailuilla. Juniori-Jukurit toimivat aktiivisesti emoseuran siiven alla, mutta omana kokonaisuutenaan. (Lue lisää Juniori-Jukureista!)

Yhteistyö on molempien etu

Yritysten ja urheiluseurojen välinen yhteistyö tuo etuja molemmille osapuolille. Se ei ainoastaan tue urheilutoimintaa vaan myös vahvistaa yritysten brändiä ja yhteisöllistä sitoutumista.

Siksi yritysten ja urheiluseurojen välinen yhteistyö ja sponsorointi ovatkin kasvaneet tärkeäksi osaksi sekä urheilumaailmaa että yritysten liiketoimintaa. Tulevaisuudessa voimme odottaa yhteistyön tiivistävän entisestään ja luovan innovatiivisia tapoja hyödyntää molempien osapuolten vahvuuksia. Urheilu ja liike-elämä voivat tukea toisiaan ja samalla edistää yhteisöjen hyvinvointia.

Ota yhteyttä!

Perttu Ahvenainen

Perttu Ahvenainen

Head of Sales & Marketing

Taitori Vierailijahallinta

Vierailijahallinta on yksi kaikenkattava kokonaisuus, jonka avulla voit muun muassa tehdä tilavaraukset, tilata tarjoilut ja lähettää automaattisesti vierailijoille ohjeet saapumiseen. Saavuttuaan vierailija pystyy omatoimisesti ilmoittautumaan kosketusnäytön avulla ja tulostamaan vierailijakortin. Lue lisää

Taitori Työpistevaraus

Taitori työpistevaraus palvelulla pystyt varaamaan työpisteen joko ennakkoon, tai lennosta. Pystyt myös milloin tahansa tarksitamaan, mikä on toimitilojenne reaaliaikainen työpisteiden varaustilanne ja miten se kehittyy lähtitunteina ja lähipäivinä. Varaaminen voi tapahtua Taitori ohjelmistolla esimerkiksi suoraan Outlook kalenteristasi, mobiiliapseillamme, aulan kosketusnäytöltä tai selaimen kautta. Automaattiset varaukset hoitaa puolestaan pöydän alle asetettava IoT-työpistesensori.

Lue lisää