Uusi Avia Club -palvelu käyttöön vielä tänä vuonna – Tavoitteena tehokkaampaa toimitilojen käyttöä ja parempia palveluja uudella digitaalisella varausalustalla. 

Uudessa Avia Club -konseptissa kaikkia yrityksen toimitiloja ei tarvitse hankkia omaksi, vaan erilaiset tilat ja monipuoliset palvelut ovat muutamalla klikkauksella käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan.

Avia Club -konsepti on LAK:n vastaus yritysten muuttuviin tilatarpeisiin.

”Avia Club ei ole perinteinen oma toimisto eikä toimistohotellikonsepti, vaan näiden välimaastoon sijoittuva hybridi, joka korostaa molempien mallien parhaita puolia. Perinteisessä tilavuokrausmallissa yritys joutuu sitoutumaan pitkäksikin aikaa tiettyihin tiloihin, usein ilman mahdollisuutta joustoon. Coworking- tai toimistohotellimalleissa yrityksen tilatarpeeseen taas pystytään vastaamaan välittömästi, mutta usein yrityksen ”kotipesää” on vaikea perustaa näihin jaettuihin tiloihin”, kertoo LAK Real Estaten hankekehityspäällikkö Antti Rauhala.

”Yhteistyömme tavoitteena on kehittää maailman mittakaavassa uniikki alusta, jolla taataan aiempaa parempi digitaalinen käyttökokemus fyysisissä työympäristöissä. Tavoitteemme on luoda Avia Clubista tehokas konsepti, jossa sekä LAK:n että Taitorin huippuosaaminen yhdistyvät”, kertoo Taitorin myyntijohtaja ja osakas Perttu Ahvenainen.

Lue tiedote kokonaisuudessaan täältä.

Lisätietoja:

LAK Real Estate Oy                          Taitori

Antti Rauhala                                      Perttu Ahvenainen

Hankekehityspäällikkö                        Head of Sales & Marketing

antti.rauhala@lak.fi / 050 326 6925    perttu.ahvenainen@taitori.fi / 040 504 5871

LAK Real Estate Oy on lentokenttäympäristössä toimiva kiinteistösijoitus- ja kiinteistökehitysyhtiö, joka tunnetaan erityisesti Vantaan Aviapoliksen alueen kehittäjänä. LAK omistaa, hallinnoi ja vuokraa Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella sijaitsevia toimitiloja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Taitori on suomalainen älytoimistoratkaisuiden edelläkävijä, jonka tuottamia palveluita käyttää yli 650 yritystä ja 35000 käyttäjää kahdeksassa eri maassa. Taitori tuottaa uudenlaisia tilanhallinta-, tilavaraus– ja raportointiratkaisuja, jotka mahdollistavat yrityksille tehokkaampaa toimitilojen käyttöä.

 

Share