Älykkäät toimitilat lisäävät työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tyytyväiset työntekijät tuottavat viiden tähden asiakaskokemuksia. Toimiva työympäristö helpottaa myyjän arkea ja vie asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Kehittämällä toimitilojasi hurmaat työntekijäsi ja asiakkaasi.

Samalla kohtaamisten vaikuttavuus lisääntyy.

Älykkäät toimitilat antavat mahdollisuuden parantaa asiakaskokemusta sekä tehostaa myyntiä. Jokainen asiakkaalta irtoava minuutti on kallisarvoinen ja usein kovan työn takana. Luovuuden mahdollistavan esitystekniikan avulla arvokkaista hetkistä asiakkaan kanssa saadaan enemmän irti ja vuorovaikutteisuus lisääntyy. Sitoutuminen ja vaikuttavuus voimistuvat, kun asiakas saadaan innostumaan myyjän monologin kuuntelemisen sijaan,

älykkäitä toimistoja kehittävän Docus Oy:n asiantuntija Sampo Karjalainen kuvailee.

Suuri osa yrityksistä ei ole vielä valjastanut koko teknologian potentiaalia asiakaskokemuksen kehittämiseen, joten älyteknologian hyödyntäminen asiakaskohtaamisissa on myös kilpailuvaltti. Ajan hermoilla oleminen on positiivinen viesti sekä työntekijöille että asiakkaille.

Karjalainen vinkkaa.

Perttu ja Sampo vierailivat Helsingin Sanomien välissä ilmestyvässä Kehittyvät kaupungit julkaisussa kertomassa älykkäiden toimitilojen tuomista uusista mahdollisuuksista myynnin sekä asiakaskokemuksen parantamiseen. Lue koko artikkeli täältä:

Osaatko valjastaa toimitilasi myynnin kasvattamiseen?

Tutustu myös uusimpiin asiakastoteutuksiimme TÄÄLTÄ.

Share