Taitori ovenpielinäyttö on keskeinen osa Taitori Smart Office kokonaisuutta ja se löytyy jo satojen neukkareiden ovenpielestä. Asiakkaidemme joukossa on mm. 11/30 suomen suurimmasta yrityksestä sekä 17 pörssiyritystä. Tyylikäs pohjoismainen Design, yhdistettynä monipuolisiin teknisiin ominaisuuksiin, kompaktiin kokoon, sekä etähallittavuuteen tekevät tuotteesta ylivoimaisen markkinassa.

 

Usein kilpailemme erilaisia koteloituja tabletteja vastaan, joissa on akku ja jotka ovat 24/7 virrossa. Tällaisessa käytössä tabletin akku, on täysin tarpeeton komponentti ja saattaa esimerkiksi turvota. Lisäksi etähallinta tabletteihin vaatii erillisen MDM (mobile device management) ratkaisun.

Taitori ovenpielinäyttö ei ole tabletti, vaan neukkareiden ovenpieleen suunniteltu laite, jossa ei ole akkua. Lisäksi laite sammuu automaattisesti toimistoaikojen ulkopuolella, tuoden lisää elinaikaa näytölle ja laitteelle, samalla säästäen energiaa.

Kaikki Taitorin laitteet ovat 24/7 valvonnan sekä etähallinnan piirissä, mahdollistaen esimerkiksi keskitetyt ohjelmistopäivitykset sekä laitteiden hallinnan etäyhteyden kautta, jolloin laitteiden ylläpito helpottuu huomattavasti. Taitorin peruspalveluun kuuluu aina keskitetyt ohjelmistopäivitykset Taitorin toimesta.

Tiesitkö, että Taitorin ovenpielinäytöt valmistetaan Suomessa?

Muita ovenpielinäytön teknisiä erottautumistekijöitä:

  • sisäänrakennettu RFID-lukija, jolla ovelta varaaja voidaan tunnistaa hyödyntäen kulkukorttia tai kulkulätkää, esimerkiksi maksullisissa neukkareissa tai avoimissa kokouskeskuksissa
  • huoneen varaustiedon liikennevalon värein visualisoiva LED-kehys, joka mahdollistaa jo kaukaa huoneen varaustiedon havaitsemisen (punainen/vihreä/keltainen)
  • mahdollisuus tunnistaa ovelta varaaja tekstiviestitse lähetettävällä koodilla
  • voimakkaasti yleistyvä, ovenpielinäytön integrointi sähkölukkoihin
  • haamuvarausten karsiminen joko ovenpielinäytöltä tapahtuvalla varausken kuittauksella tai huoneeseen asetettavalla Taitori IoT-sensorilla
  • ovenpielinäytön virtuaaliassistentti ominaisuus, jolla voidaan esimerkiksi tiedottaa neuvotteluhuoneen sisälle, varauksen päättymisestä puheella
  • näyttöä voidaan käyttää myös pienenä infonäyttönä mainostamiseen tai sisäiseen tiedottamiseen, jonka sisältöä voidaan päivittää keskitetysti etänä
  • laite voidaan kytkeä joko langattoman WLAN- tai langallisen LAN-yhteyden avulla verkkoon
  • laite tukee PoE (Power over Ethernet) virransyöttöä
  • ovenpielinäytöille voidaan automaattisesti tuoda Taitori IoT-ympäristösensoreiden huoneesta keräämää olosuhdetietoa (esim. lämpötila tai hiilidioksidipitoisuus) dashboardeina:

 

Täältä näet ovenpielinäyttöjemme, sekä muiden palveluidemme esimerkkihinnoittelut:

HINNOITTELU

Share