Taitorin paluu toimistolle palvelut

Turvallinen paluu toimistolle

Nyt jos koskaan vastuullinen yritys tekee kaikkensa, mahdollistaakseen yrityksen tärkeimmän voimavaran, eli henkilöstön, turvallisen paluun toimistolle. Paluussa tulee ottaa huomioon sekä fyysinen, että psykologinen turvallisuus ja turvallisuuden tunne.

Taitori paluu toimistolle ratkaisuiden ytimessä on data. Data palvelee kiinteistön käyttäjiä, omistajia sekä operaattoreita seuraavasti:

1. Data mahdollistaa turvallisen, vapaan työpisteen tai neuvotteluhuoneen löytämisen sekä varaamisen.

2. Data ohjaa kriittisen tärkeässä roolissa olevan siivoojan oikeaan aikaa oikeaan paikkaan, mahdollistaen riittävän hygieniatason säilyttämisen.

3. Data kertoo yrityksen johdolle ja kiinteistön omistajalle, miten paljon nykytilanteessa, mutta myös Koronan jälkeen eri tiloja käytetään, tarjoten työkaluja, joiden avulla voimme tulevaisuudessa muotoilla toimistojamme sekä työympäristöjämme vastaamaan paremmin muuttuneen työn tarpeisiin.

1. Suunnittele paluu

Valitse kuinka haluat, että työpisteitäsi jatkossa varataan ja kuinka varmistamme riittävän työpisteiden turvavälin. Suunnittele myös haluamais siivousvälit ja rytmit.  Esimerkkejä:

1. Joka toinen työpiste asetetaan varatuksi automaattisesti ma, ke ja pe

 

2. Taitori Työpistevaraus

Mahdollista työpisteen etsiminen sekä varaaminen joko ennakkoon tai adhoc:

1. Outlookista

2. Webistä (app.taitori.fi)

3. Taitori Smart Office Mobiiliapplikaatioilla vaikkapa suoraan pohjakartalta

4. Automaattisesti työpistesensorilla

3. Tilankäytön analytiikka

Kaikki sovelluksemme tukevat Microsoft Office 365:n ja Googlen sähköposti- ja kalenteripalveluita. Saat sovellukset käyttöösi todella nopeasti.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella järjestäen niiden asukkaille terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja. Kuntayhtymä työllistää n. 1500 henkeä. Tavoitteena tilojen käyttöasteen parantaminen, parempi asiakaskokemus sekä sujuvampi työpäiväkokemus.

Taitori toimittaa ensimmäisessä vaiheessa Taitori Reserve tilavaraus- ja tilanhallintapalvelun Iisalmen terveyskeskukseen, jonka avulla kiinteistön vastaanottohuoneiden tilavarauksia hallitaan keskitetysti. Tilavaraus voidaan tehdä esimerkiksi lääkärin tai muun vastaanottohenkilön toimesta tietokoneelta tai mobiilisti, jolloin hän etsii työtehtäväänsä varusteiltaan sopivan ja vapaana olevan tilan ja varaa sen. Järjestelmä tulee sekä suun terveydenhuollon, että vastaanottopalveluiden käyttöön.

Lue Ylä-Savon Sote -hankkeesta

Isossa roolissa tilankäytön tehostaminen

Olemme erittäin innoissamme siitä, että pääsemme ratkaisuillamme tehostamaan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilökunnan työpäiväkokemusta ja parantamaan samalla terveyskeskuksessa asioivien asiakkaiden asiakaskokemusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!