Taitorin palvelut sote-sektorille

Asiakaskokemus uudelle tasolle

Taitorin palvelut ovat hyödyllisiä myös sote-sektorille. Taitori Tilavarauksen avulla voimme tehostaa esimerkiksi lääkäriaseman tilankäyttöä. Vastaanottoa pitävät henkilöt voivat varata itselleen sopivia tiloja tarpeen mukaan ja turhan tyhjänä olevan tilan tarve vähenee.

Taitori Display toimii vastaanottotilassa, opastamassa asiakkaita oikeisiin huoneisiin.

Taitori Infonäyttö

Kerää ja jakele kaikille ruuduille toimipisteesi arkeen liittyvä oleellinen tieto. Voit näyttää tilavaraukset ja uutiset samalla näytöllä, vaikkapa aulatilassa tai toimistolla.

Taitori Tilavaraus

Varaa itsellesi helposti sopiva tila potilaiden vastaanottamiseen. Napin tai apin painallus riittää.

Microsoft ja Google

Kaikki sovelluksemme tukevat Microsoft Office 365:n ja Googlen sähköposti- ja kalenteripalveluita. Saat sovellukset käyttöösi todella nopeasti.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella järjestäen niiden asukkaille terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja. Kuntayhtymä työllistää n. 1500 henkeä.

Tavoitteena tilojen käyttöasteen parantaminen, parempi asiakaskokemus sekä sujuvampi työpäiväkokemus.

Taitori toimittaa ensimmäisessä vaiheessa Taitori Reserve tilavaraus- ja tilanhallintapalvelun Iisalmen terveyskeskukseen, jonka avulla kiinteistön vastaanottohuoneiden tilavarauksia hallitaan keskitetysti.

Tilavaraus voidaan tehdä esimerkiksi lääkärin tai muun vastaanottohenkilön toimesta tietokoneelta tai mobiilisti, jolloin hän etsii työtehtäväänsä varusteiltaan sopivan ja vapaana olevan tilan ja varaa sen. Järjestelmä tulee sekä suun terveydenhuollon, että vastaanottopalveluiden käyttöön.

Lue Ylä-Savon Sote -hankkeesta

Isossa roolissa tilankäytön tehostaminen

Olemme erittäin innoissamme siitä, että pääsemme ratkaisuillamme tehostamaan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilökunnan työpäiväkokemusta ja parantamaan samalla terveyskeskuksessa asioivien asiakkaiden asiakaskokemusta.

Kiinnostuitko?