Taitori Ovenpielinäyttö

Taitori ovenpielinäyttö on keskeinen osa Taitori Smart Officen kokonaisuutta. Se löytyy jo yli tuhannen neukkarin ovenpielestä.
Asiakkaidemme joukossa on mm. 30 Suomen sadasta suurimmasta yrityksestä sekä 42 pörssiyritystä.

Miksi valita Taitorin ovenpielinäyttö?

Taitori ovenpielinäyttö on neuvotteluhuoneiden ovenpieleen suunniteltu laite, jossa ei ole akkua. Laite sammuu automaattisesti toimistoaikojen ulkopuolella, tuoden lisää elinaikaa näytölle ja laitteelle, samalla säästäen energiaa.

Varaa ovenpielinäytöltä tilaa pikavarauksena tai ennakkoon

Taitorin ovenpielinäytöltä tila tai työpiste on mahdollista varata käyttöönsä heti ns. pikavarauksena tai tehdä varauksen ennakkoon myöhempää aikaa varten.

Toimipisteen/-tilan pelisäännöistä riippuen tilan voi varata käyttöön anonyymisti tai siihen voidaan vaatia tunnistautuminen Taitori tunnuksilla tai ns. NFC-lätkällä.

Keskitetyt ohjelmistopäivitykset etäyhteydellä

Kaikki Taitorin laitteet ovat 24/7 valvonnan sekä etähallinnan piirissä, mahdollistaen esimerkiksi keskitetyt ohjelmistopäivitykset sekä laitteiden hallinnan etäyhteyden kautta, jolloin laitteiden ylläpito helpottuu huomattavasti. Taitorin peruspalveluun kuuluu myös aina keskitetyt ohjelmistopäivitykset Taitorin toimesta.

Pohjoismainen design ja valmistettu Suomessa

Tyylikäs pohjoismainen designimme, yhdistettynä monipuolisiin teknisiin ominaisuuksiin, kompaktiin kokoon, sekä etähallittavuuteen tekevät tuotteesta ylivoimaisen markkinassa. Taitorin ovenpielinäytöt valmistetaan Suomessa.

Brändää ovenpielinäytöt yrityksesi ilmeeseen

Ovenpielinäyttömme on mahdollista saada myös yrityksen omalla logolla, fontilla, värimaailmalla tai yrityksen brändiin liittyvällä muulla visuaalisilla elementeillä!

Miten Taitorin ovenpielinäytöt erottuvat edukseen?

Usein kilpailemme erilaisia koteloituja tabletteja vastaan, joissa on akku ja jotka ovat 24/7 virrassa. Tällaisessa käytössä tabletin akku, on täysin tarpeeton komponentti ja saattaa esimerkiksi turvota. Lisäksi etähallinta tabletteihin vaatii erillisen MDM (mobile device management) ratkaisun.

Taitorin ovenpielinäyttöjen tekniset erottautumistekijät:
  • sisäänrakennettu RFID-lukija, jolla ovelta varaaja voidaan tunnistaa hyödyntäen kulkukorttia tai kulkulätkää, esimerkiksi maksullisissa neukkareissa tai avoimissa kokouskeskuksissa
  • huoneen varaustiedon liikennevalon värein visualisoiva LED-kehys, joka mahdollistaa jo kaukaa huoneen varaustiedon havaitsemisen (punainen/vihreä/keltainen)
  •  mahdollisuus tunnistaa ovelta varaaja tekstiviestitse lähetettävällä koodilla
  •  voimakkaasti yleistyvä, ovenpielinäytön integrointi sähkölukkoihin
  •  haamuvarausten karsiminen joko ovenpielinäytöltä tapahtuvalla varauksen kuittauksella tai huoneeseen asetettavalla Taitori IoT-sensorilla
  • ovenpielinäytön virtuaaliassistentti ominaisuus, jolla voidaan esimerkiksi tiedottaa neuvotteluhuoneen sisälle, varauksen päättymisestä puheella
  • näyttöä voidaan käyttää myös pienenä infonäyttönä mainostamiseen tai sisäiseen tiedottamiseen, jonka sisältöä voidaan päivittää keskitetysti etänä
  • laite voidaan kytkeä joko langattoman WLAN- tai langallisen LAN-yhteyden avulla verkkoon
  • laite tukee PoE (Power over Ethernet) virransyöttöä
  • ovenpielinäytöille voidaan automaattisesti tuoda Taitori IoT-ympäristösensoreiden huoneesta keräämää olosuhdetietoa (esim. lämpötila tai hiilidioksidipitoisuus) dashboardeina

Täältä näet ovenpielinäyttöjemme, sekä muiden palveluidemme esimerkkihinnoittelut:

Videoilla esittelyssä ovenpielinäyttöjen toimintoja sekä ominaisuuksia.

Videolla on esimerkki siitä, kuinka pikavaraus tehdään, kuinka varausta voi pidentää tai kuinka tilan voi vapauttaa.

Videolla esimerkki siitä, kuinka yhdistät Taitorin käyttäjätunnukseesi NFC-tunnisteen ja varaat sillä tilan tai työpisteen ovenpielinäytöltä.

 

 

Kysy lisää

Pyydä meidät käymään tai tule demoon

Pyydä meidät käymään  |  Varaa aika demoon