Taitori Tilavaraus

Varmista, että ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Taitorin tilanvarausjärjestelmällä varmistat toimistosi ja työpisteiden hyötykäytön maksimiteholla.

Neuvotteluhuoneiden varaaminen

Tiedätkö, mikä on teidän toimistonne neukkareiden ja työpisteiden käyttöaste? Kuinka monta tuntia päivässä tilanne ovat varattuina, mutta tyhjillään? Entä tuskailevatko työntekijäsi vaikeiden varausjärjestelmien kanssa?

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään paremmin heidän toimitilojaan. Taitori Tilavarauksen avulla voi hallita neuvotteluhuoneita ja näyttää reaaliaikaisesti niiden varaustilanteen, sekä eri päätelaitteilla, että neuvotteluhuoneen ovenpielinäytöllä. Käyttäjät voivat helposti varata tilan vaikka lennosta ja tehdä lyhyitäkin varauksia suoraan ovenpielinäytöltä tai varausnapilla.

Toki voit tehdä varauksia myös selainpohjaisella käyttöliittymällämme, joka toimii kaikilla laitteilla.

Lue täältä, miksi niin monet yritykset ovat valinneet Taitori ovenpielinäytöt, tablettiratkaisun sijasta.

IoT-sensoreiden avulla voi seurata mm. ovatko työpisteet varattuja.

Mobiiliapplikaatiot ja App.taitori.fi

Tila-, työpiste- ja tarjoiluvarauksen voit tehdä natiivilla Taitori Mobiiliapsilla, joka on ladattavissa Google Play tai App storesta. Palvelu toimii myös selaimellasi osoitteessa app.taitori.fi.

IoT-sensoreiden avulla voi seurata mm. ovatko työpisteet varattuja.

Outlook Add in

Tila- ja tarjoiluvarauksen voit tehdä myös suoraa Outlook -kalenteristasi, asentamalla siihen Taitori  add in napin. Addinien avulla voit esimerkiksi varata kiinteistön kaikkien käyttäjien kesken jaetut neukkarit suoraan omasta Outlookistasi. Tai voit tilata palaveriisi tarjoilut suoraan omasta Outlookistasi.

Varausnappi

Varausnapilla varaat tilan oven ulkopuolelta yhdellä painalluksella. Nappi lähettää WLAN-verkkoa pitkin varaustiedon Taitorin pilvipalveluun ja sieltä esimerkiksi yrityksen omaan kalenterijärjestelmään. Kellomaiset LED-valot kertovat, onko tila vapaa vai varattu ja milloin tila vapautuu.

 

IoT-sensoreiden avulla voi seurata mm. ovatko työpisteet varattuja.

IoT-sensorit

IoT-sensoreiden tehtävänä on seurata, ovatko pöytäpisteet ja tilat varattuja vai eivät. Sensorit havainnoivat liikettä ja joko varaavat tai vapauttavat tilat automaattisesti tilanteen mukaan. Sensoridatan avulla saadaan myös selville tarkka tilojen ja työpisteiden varaus- ja käyttöaste. Hyödynnämme sensoreita niin tilavarausten hallinnassa kuin työpisteiden varaustilanteen näyttämisessäkin.

Taitorin uusi ja ainutlaatuinen yhdistelmäsensori kerää dataa työympäristön laadusta (mm. ilmanlaatu, melutaso, valaistuksen taso, ilman epäpuhtaudet, ilman hiilidioksidi) sekä tilan läsnäolotietoa (onko tilassa ihmisiä ja kuinka monta).

Varaa tila tai työpiste kosketusnäytöltä

Varaa neukkari, puhelinkoppi tai työpiste suoraan kosketusnäytöltä karttapohjalta. Kosketusnäyttö voidaan sijoittaa esimerkiksi aulaan ja se kertoo reaaliajassa tilojen varaustilanteen karttapohjalla. Näet kartalta, mistä löydät vapaan työtehtävääsi tukevan tilan.

Parempaa asiakaspalvelua älytoimistolla!
Raportointi tehostaa tilojesi käyttöä ja tilavarauksia entisestään.

Tilavarauksen raportointi

Palveluidemme avulla voidaan kerätä runsaasti dataa muun muassa neuvotteluiden kestosta, määrästä ja laadusta. Raporteilta seurataan myös tilojen varaus- ja käyttöasteita. Kerätyn datan avulla on mahdollista johtaa työntekijöitä kohti parempia kokouskäytäntöjä. Näin kokousten laatu paranee ja neuvottelujen määrä sekä kesto pienenee.

Dataa voi myös julkaista erilaisissa kanavissa, kuten aulan koontinäytöllä, ovenpielinäytöillä tai intranetissa. Näytöille voi tuoda varaustilanteiden lisäksi esimerkiksi mainoksia tai tärkeää tietoa, kuten poistumisohjeita kriisitilanteiden varalle.

Kokousavustaja

Taitorin virtuaalinen kokousavustaja tiedottaa varauksen päättymisestä esimerkiksi kymmenen minuuttia ennen ajan loppumista. Jos palaveri on vielä pahasti kesken, kertoo avustaja, voiko tilaan vielä jäädä tai mistä löytyy vapaa tila neuvottelun jatkamiselle. Avustaja kuuluu automaattisesti ovenpielinäyttöjen varusteluun.

Kokousavustaja ilmoittaa tilavarauksen päättymisestä, voiko tilaan jäädä ja missä olisi vapaata tilaa jatkaa kokosta.

Teams chatbot

Taitori Teams chatbot tuo mahdollisuuden nopeaan työpistevaraukseen tai kollegan paikantamiseen suoraan omaan Microsoft Teamsiin. Taustalla käytetään tekoälyä, joka varaa optimaalisen vapaan työpisteen käyttäjän tarpeeseen.

 

Ota yhteyttä!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi

Microsoft ja Google

Kaikki sovelluksemme tukevat Microsoft Office 365:n ja Googlen sähköposti- ja kalenteripalveluita. Saat sovellukset käyttöösi todella nopeasti.

  Teams

  Sovelluksemme toimivat yhteen myös Microsoftin Teamsin kanssa.

   Valmiit integraatiot

   Taitorin palvelut ja sovellukset integroituvat osaksi nykyistä kalenterijärjestelmäänne. Saatavilla on integraatiorajapinnat myös erilaisiin catering- sekä kulunvalvontajärjestelmiin.

     

     

    Kysy lisää

    Pyydä meidät käymään tai tule demoon

    Pyydä meidät käymään  |  Varaa aika demoon