Taitorin palvelut sote-sektorille

Taitorin palveluiden avulla parannetaan sote-sektorin toimitilojen tilankäyttöä, työpäiväkokemuksia ja asiakaskokemuksia.

Hyvinvointialueita suunnitellessa toimitilojen tehokas tilankäyttö korostuu entisestään.

Taitori tarjoaa sote-sektorille ohjelmistoja sekä ohjelmistoja tukevia laitteita, jotka varmistavat että oikea ihminen on oikeassa tilassa ja käyttää tilaresursseja tehokkaasti. Taitorin palvelujen avulla voidaan myös kerätä arvokasta dataa johtamista sekä HR-työskentelyä varten:

 • Miten toimitiloja käytetään?
 • Onko tiloja tarpeeksi?
 • Onko tiloja liikaa vai kenties liian vähän?

Mitä etua Taitorin palveluista on sote-sektorille?

Taitorin teknologian ja ratkaisuiden avulla kehitetään ja parannetaan

 • tilatehokkuutta
 • henkilöstön työpäiväkokemuksia
 • asiakaskokemuksia

Sote-sektorille selkeitä hyötyjä tuottavia palveluitamme ovat esimerkiksi:

Tilavaraus

Varaa mikä tahansa resurssi tai tila, oli sitten kyse sairaalakampuksesta tai terveyskeskuksesta. Varattava tila voi olla

 • työpiste
 • lääkärin vastaanottohuone
 • äänieristetty tila
 • neuvotteluhuone tai
 • parkkiruutu.

Helppokäyttöisen palvelumme avulla tilojen varaaminen on aina vaivatonta ja ihmiset ovat aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Taitorin Sense -tilankäytön analyysi

Selvitä helposti ja nopeasti

 • mikä on todellinen toimitilojen tilankäyttö sekä tulevaisuuden tilankäytön tarve
 • miten tiloja oikeasti käytetään tai tulisi käyttää

Tilankäytön analyysin pohjalta on helppo suunnitella esim. uuden sairaalakampauksen tai terveyskeskuksen tilankäyttöä, tai ottaa nykyisistä toimitiloista kaikki teho irti. Sensoripohjainen Sense-analyysi voidaan tehdä esim. 2-3 kuukauden mittausjaksolla.

Lue kuinka asiakkaamme Ylä-Savon SOTE tehosti Taitorin tilanvarausohjelmiston avulla tilankäyttöään sekä tehostamisen mahdollistamana keskitti toimintojaan terveyskeskuskampukselle Iisalmeen.

Hybridityö on todellisuutta myös tulevilla hyvinvointialueilla, Taitorin avulla pysyt mukana muutoksessa

Hybridityö muuttaa ja on muuttanut työn tekemistä myös sotealan eri työtehtävissä. Työpäiväkokemusta parannattessa oleellista on se, että työtehtävää tukeva tila ja ihminen kohtaavat.

Olipa sitten kyseessä lääkärin vastaanottohuone, oma työpiste, yhteinen neuvotteluhuone, äänieristetty tila omaa yksityisyyttä varten tai vaikkapa parkkiruudun varaaminen.

Taitorin palveluiden avulla kaikki sairaalakampusten tai terveyskeskusten varattavissa olevat tilat ja resurssit voidaan tuoda yhdelle alustalle.

Lue kuinka kehitimme yhdessä AVIA Real Estate Oy:n kanssa uniikin alustan, joka tarjoaa asiakkaille parempaa ja joustavampaa arkea nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Asiakaskokemus on kaiken A ja O

Hyvä asiakaskokemus on usein monen palvelun laadun ratkaiseva tekijä. Asiakaskokemuksen perustaksi sairaalakampuksille tai terveyskeskuksiin Taitori tarjoaa teknologian, joka mahdollistaa tilan ja ihmisen kohtaamisen.

Esimerkiksi Tampereella Premius Kuntoutuksen tiloissa terapeutit varaavat vastaanottohuoneita Taitorin tilanvarausjärjestelmän kautta ja varaustieto tuodaan asiakkaille näkyväksi Taitorin ovenpielinäyttöjen avulla.

Olemme saaneet olla myös mukana kehittämässä viiden tähden asiakaskokemuksia mm. Norjassa Stavagnerissa tulevaisuuden sairaalassa Norwegian Smart Care Labissa yhdessä kumppanimme Haltianin kanssa.

Lue kuinka Taitori on globaalissa etulinjassa, kun puhutaan tulevaisuuden työnteon malleista sekä älytoimistoratkaisuista Jos kiinnostuit sote-sektorille suunnatuista palveluistamme niin meiltä löytyy varmasti ratkaisu teidän tarpeeseenne.

Haluamme olla mukana luomassa lisää hyvinvointia hyvinvointialueille!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Perttu Ahvenainen
myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi

 

Videoilla tietoa Taitorin ratkaisuista sote-sektorille.

 

Osa 1: Taitorin hyödyt sote-sektorille.

 

Osa 3: Taitorin teknologia tukee hyvää asiakaskokemusta.

 

Osa 2: Hybridityön aikakausi on alkanut myös sotealalla.

 

Osa 4: Taitorin palvelut sote-sektorille.

Ota yhteyttä!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi

 

 

Kysy lisää

Pyydä meidät käymään tai tule demoon

Pyydä meidät käymään  |  Varaa aika demoon