Taitori Työpistevaraus

Työpisteen varaaminen

Taitori työpistevaraus mahdollistaa työpisteen varaamisen, joko suunnitellusti ennakkoon, tai ”adhoc” toimistolla.  Työpistevaraus on ajankohtaista, mikäli halutaan luopua tulevaisuudessa vähemmälle käytölle jäävistä, nimetyistä työpisteistä tai silloin kun halutaan varmistaa, että työntekijän tullessa toimistolle, hänellä varmasti on työpiste.

Varaus voidaan tehdä:

1. Taitori Mobiiliapseilla

2. Outlookista, Taitori Smart Office Outlook add-inillä

3. Taitori selainpohjaisella käyttöliittymällä

4. Aulan kosketusnäytöllä, suoraan interaktiiviselta pohjakartalta

5. Automaattisesti IoT-sensorilla, joka asetetaan työpöydän alle

Jo ennen varausta, voit tarkastaa, esimerkiksi mobiiliapsista, mikä on toimipisteen reaaliaikainen varaustilanne, miltä seuraavien tuntien varaustilanne näyttää ja milloin toimitiloissa on väljempää. Tähän dataan perustuen voit esimerkiksi tehdä päätöksen milloin kannattaa lähteä toimistolle! Palvelun avulla voit myös tehdä toistuvia varauksia. Voit yhdistää palveluun automaattiset siivoushälytykset ja siivousten ”työlistat”, jolla varmistetaan työpsiteden riittävä siivous ja hygienia.

Reaaliaikainen varaustilanne voidaan visualisoida myös kaikista käyttöliittymistä löytyvälle karttapohjalle, josta näet, mistä löytyy vapaata tilaa ja missä on ruuhkaisempaa.

Varaa työpiste Outlookistasi

Päätimme tuoda myös työpistevarausmahdollisuuden sinne, missä suurin osa käyttäjistä jo on, eli Outlookiin. Nyt voit tehdä myös työpistevarauksen suoraan tutusta Outlook -kalenteristasi, asentamalla siihen Taitori Smart Office add in napin. Addinillä voit toki myös varata kiinteistön kaikkien käyttäjien kesken jaetut neukkarit tai voit tilata palaveriisi tarjoilut.

Mobiiliapplikaatio

Taitori Smart Office Android- sekä IOS-mobiiliapsit tuovat tila- ja työpistevarausmahdollisuuden käyttäjien taskuun. Apseilla voit tarkistaa työpisteiden varaustilanteen, sekä lähituntien varausasteen ja tehdä päätökset kannattaako toimistoon ylipäätänsä lähteä.

 

 

 

 

IoT-sensoreiden avulla voi seurata mm. ovatko työpisteet varattuja.

IoT-sensorit

IoT-sensoreiden tehtävänä on seurata, ovatko pöytäpisteet ja tilat varattuja vai eivät. Sensorit havainnoivat liikettä ja joko varaavat tai vapauttavat tilat automaattisesti tilanteen mukaan. Sensoridatan avulla saadaan myös selville tarkka tilojen ja työpisteiden varaus- ja käyttöaste. Hyödynnämme sensoreita niin tilavarausten hallinnassa kuin työpisteiden varaustilanteen näyttämisessäkin.

 

Varaa tila tai työpiste aulan kosketusnäytöltä

Varaa neukkari, puhelinkoppi tai työpiste suoraan kosketusnäytöltä aulassa karttapohjalta. Kosketusnäyttö voidaan sijoittaa esimerkiksi aulaan ja se kertoo reaaliajassa tilojen varaustilanteen karttapohjalla. Näet kartalta, mistä löydät vapaan työtehtävääsi tukevan tilan.

Parempaa asiakaspalvelua älytoimistolla!

Valonappi työpisteelle

Taitorin uusi ja ainutlaatuinen valonappi voidaan asettaa työpisteelle kertomaan liikennevalo väreillä työpisteen varautilanteen. Valonappi mahdollistaa sen, että sama työpiste voi olla samaan aikaan varattavissa lennosta automaattisesti vaikkapa työpistesensorin avulla ja samaan aikaa sama työpiste voidaan ennakkovarata, jolloin nappi alkaa vilkkumaan esimerkiksi 15min ennen ennakkovarauksen alkua, jolloin lennosta varaaja poistuu ennakkovarauksen tieltä. Älykäs valonappi kytketään WLAN-verkkoon sekä verkkovirtaan.

Raportointi ja analytiikka

Palveluidemme avulla voidaan kerätä runsaasti dataa muun muassa eri tilojen varauksien kestosta, määrästä ja laadusta. Raporteilta seurataan myös tilojen varaus- ja käyttöasteita. Kerätyn datan avulla yritys näkee mitä tiloja ja miten paljon eri työpisteitä todellisuudessa käytetään. Tämän datan avulla kykenemme muotoilemaan työympäristö palvelemaan entistaäkin paremmin muuttuvaa työelämää ja työntekijöiden tarpeita.

Selainpohjainen työpistevaraus – app.taitori.fi

Taitori selainpohjaisella työpistevaraus palvelulla on helppo suunnitella esimerkiksi koko viikon työpistevarauksesi ennakkoon. Mahdollista on myös toistuvien varausten tekeminen sekä varausten teko ja tarkasteleminen kaikki varaukset yhteen visuaaliseen näkymään koostavalta aikajanalta.

 

 

 

Kysy lisää

Pyydä meidät käymään tai tule demoon

Pyydä meidät käymään  |  Varaa aika demoon