Taitori Työpistevaraus

Jokainen työntekijä haluaa oman, turvallisen ja vapaan työpisteen töihin tullessaan.

Taitorin työpistevarausjärjestelmän avulla jokainen löytää vaivattomasti oman vapaan paikkansa.

Säästöä yritykselle ja vaivattomuutta työntekijälle

Jos henkilökunnaltasi kuluu päivässä esimerkiksi 15 minuuttia työpisteiden varaamiseen, neuvotteluhuoneiden kanssa säätämiseen ja sekoiluun – se tarkoittaa 100 ihmisen yrityksessä 1500 minuuttia päivässä. Eli 720 työpäivää vuodessa! Noin kolme vuotta tilojen varaamiseen hukattua aikaa on aika paljon pois sen oikean työn tekemiseltä, eikö totta?

Taitori työpistevarausjärjestelmä mahdollistaa työpisteen varaamisen, joko suunnitellusti ennakkoon, tai “adhoc” toimistolla.  Työpistevaraus on ajankohtaista, mikäli halutaan luopua tulevaisuudessa vähemmälle käytölle jäävistä, nimetyistä työpisteistä tai silloin kun halutaan varmistaa, että työntekijän tullessa toimistolle, hänellä varmasti on työpiste. Varausjärjestelmä myös helpottaa ja nopeuttaa työntekijän työpistevarausta.

 

Taitorin varaussovelluksen avulla

  •  tarkastat reaaliaikaisen varaustilanteen
  •  tarkastat seuraavien tuntien varaustilanteen ja väljyyden
  • voit tehdä yksittäisiä tai toistuvia työpistevarauksia
  •  voit yhdistää palveluun automaattiset siivoushälytykset ja siivousten ”työlistat”
  • voit visualisoida reaaliaikaisen varaustilanteen käyttöliittymien karttapohjalle

Työpistevaraus voidaan tehdä:

1. Outlookista, Taitori Smart Office Outlook add-inillä

2. Taitori Mobiiliapseilla

3. Taitori selainpohjaisella käyttöliittymällä

4. Aulan kosketusnäytöllä, suoraan interaktiiviselta pohjakartalta

5. Automaattisesti IoT-sensorilla, joka asetetaan työpöydän alle

Varaa työpiste Outlookistasi

Toimme  työpistevarausmahdollisuuden sinne, missä suurin osa käyttäjistä jo on, eli tuttuun Outlookiin. Nyt voit tehdä työpistevarauksen suoraan Outlook -kalenteristasi. Asennat vain Outlookiin Taitori Smart Office add in napin ja palvelu on käytössäsi. Addinillä voit myös varata kiinteistön kaikkien käyttäjien kesken jaetut neukkarit tai  tilata tarjoilut palaveriisi.

Katso video alla. 

Työpisteen varaus Mobiiliapplikaatiolla

Taitori Smart Office Android- sekä IOS-mobiiliapsit tuovat tila- ja työpistevarausmahdollisuuden käyttäjien taskuun. Apseilla voit tarkistaa työpisteiden varaustilanteen, sekä lähituntien varausasteen ja tehdä päätökset kannattaako toimistoon ylipäätänsä lähteä.

Katso video alla.

 

Selainpohjainen työpistevaraus – app.taitori.fi

Taitorin selainpohjaisella työpistevarauspalvelulla sinun on helppo suunnitella esimerkiksi koko viikon työpistevarauksesi ennakkoon. Se mahdollista myös toistuvien varausten tekemisen. Voit tarkastella kaikkia työpistevarauksiasi yhteen visuaaliseen näkymään koostavalta varausaikajanalta.

Varaa tila tai työpiste aulan kosketusnäytöltä

Varaa neukkari, puhelinkoppi tai työpiste suoraan kosketusnäytöltä aulassa karttapohjalta. Palvelu näyttää reaaliajassa tilojen varaustilaneteen karttapohjalla. Tee työpistevaraus helposti ja nopeasti vain kosketushipaisulla.

Katso video alla.

Työpistevaraus automaattisesti IoT-sensorilla

IoT-sensoreiden tehtävänä on seurata, ovatko pöytäpisteet ja tilat varattuja vai eivät. Sensorit havainnoivat liikettä ja joko varaavat tai vapauttavat tilat automaattisesti tilanteen mukaan. Sensoridatan avulla saadaan myös selville tarkka tilojen ja työpisteiden varaus- ja käyttöaste. Hyödynnämme sensoreita niin tilavarausten hallinnassa kuin työpisteiden varaustilanteen näyttämisessäkin.

Katso video.

Valonappi työpisteelle

Taitorin uusi ja ainutlaatuinen valonappi voidaan asettaa työpisteelle kertomaan liikennevalo väreillä työpisteen varautilanteen. Valonappi mahdollistaa sen, että sama työpiste voi olla samaan aikaan varattavissa lennosta automaattisesti vaikkapa työpistesensorin avulla ja samaan aikaa sama työpiste voidaan ennakkovarata, jolloin nappi alkaa vilkkumaan esimerkiksi 15min ennen ennakkovarauksen alkua, jolloin lennosta varaaja poistuu ennakkovarauksen tieltä. Älykäs valonappi kytketään WLAN-verkkoon sekä verkkovirtaan.
Katso video.

Raportointi ja analytiikka

Palveluidemme avulla voidaan kerätä runsaasti dataa muun muassa eri tilojen varauksien kestosta, määrästä ja laadusta. Raporteilta seurataan myös tilojen varaus- ja käyttöasteita. Kerätyn datan avulla yritys näkee mitä tiloja ja miten paljon eri työpisteitä todellisuudessa käytetään. Tämän datan avulla kykenemme muotoilemaan työympäristö palvelemaan entistaäkin paremmin muuttuvaa työelämää ja työntekijöiden tarpeita.

Katso video.

5 syytä ottaa käyttöön Taitorin Työpistevarausjärjestelmä

  1. Yritykset luopuvat useista nimetyistä työpisteistä, koska työntekijä saattaa olla jatkossa esimerkiksi 1-2 päivää viikossa toimistolla. Tällöin ei ole järkevää pitää työpistettä varattuna, mutta tyhjillään 3-4 päivää viikossa.
  2. Toimistolle tulaessa halutaan varmistaa, että työntekijällä on laadukas työpiste varaamalla se jo etukäteen. Työntekijä ei halua tulla toimistopäivänään, toteamaan, että työpistettä ei löydykään.
  3. Monelle tuo turvallisuuden tunnetta se, että voit tarkistaa, paljonko ihmisiä on tulossa toimistolle esimerkiksi lähitunteina tai lähipäivinä. Tämä mahdollistaa ruuhkapiikkien välttelemisen.
  4. Modernilla työpisteiden varausjärjestelmällä, voidaan kätevästi varmistaa ”social distancingin” toteutuminen toimistolla, asettamalla esim. joka toinen työpiste suljetuksi. Tämä voidaan visualisoida toimitilan pohjakarttaan. Myös tämä luo työntekijöille turvallisuuden tunnetta.
  5. Yritykset haluavat dataa siitä, miten toimistolle paluun jälkeen työpisteitä ja myös muita tiloja todellisuudessa käytetään. Datan avulla voidaan selvittää onko tiloja liikaa vai liian vähän. Datan avulla työympäristöä voidaan muokata vastaamaan paremmin työntekijöiden muuttunutta tarvetta.

Ota yhteyttä!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi

Kiinnostuitko?

 

 

 

Kysy lisää

Pyydä meidät käymään tai tule demoon

Pyydä meidät käymään  |  Varaa aika demoon