CASE: FENNIA

Fennian pääkonttori sai ovenpielinäytöt

Uusiin tiloihin

Fennia-konserni muutti keväällä 2017 pääkonttorinsa uusiin, konsernin käyttöön soveltuvaksi saneerattuihin toimitiloihin Helsingin Pasilassa. Samassa yhteydessä myös Fennian tilanvarauskokonaisuus uudistettiin yhteistyössä älytoimistoratkaisuja tarjoavan Taitorin kanssa. Uusien palveluiden ansiosta ihmiset, tilat ja tarjoilut löytävät toisensa yhden järjestelmän kautta.

Ratkaisu

Päättäessään uusiin toimitiloihin muuttamisesta ja tilan saneeraamisesta ennen käyttöönottoa, Fennia halusi panostaa tilasuunnitteluun ja parantaa henkilökunnalle tarjottavia palveluja. Keskeistä oli löytää sopiva yhteistyökumppani tila- ja tarjoiluvarausjärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen, jotta yrityksen 50 neuvottelutilaa saataisiin käyttöön tehokkaammin.

Hyödyt kasvavat jatkuvasti

Yhteistyöstä Syrjälä nostaa esiin erityisesti Taitorin kyvyn kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota niihin ratkaisuja. Kehitystä tehdään yhdessä ja se on ketterää. Ketteryys on näkynyt Fennialle suunnittelusta toteutukseen.

Bruttoneiliöitä rakennuksessa

Varattavaa neukkaria

Onnistunut kokonaisuus

Me Taitorilla olemme todella tyytyväisiä siihen miten hanke vietiin läpi. Asiakkaaltamme saatu palaute tukee ajatustamme, että työpäiväkokemuksen rakentaminen alkaa pienistä, mutta merkittävistä asioista.

Me haluamme olla siellä, missä ihmiset kohtaavat toisiaan. Haluamme myös osaltamme optimoida tilojen käyttöä, jotta kaikilla työntekijöillä on juuri heidän tarpeeseensa soveltuva tila käytettävissä.

Haluaisitko kuulla tästä projektista lisää?