CASE: FUTRA

Työpistesensorit tehostavat tilankäyttöä

Työpistesensorit tehostamaan Futran tilankäyttöä

Futra toimistokalusteet toimittaa kalusteita toimistoihin ja julkisiin tiloihin Suomessa. Futran toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Joensuussa. Laaja ja ergonominen mallisto kattaa mm. työtuolit, sähkösäätöiset työpöydät, kaapit, akustiikkakalusteet, pöytäseinäkkeet ja neuvottelutilojen kalusteet erilaisiin työympäristöihin.

Ratkaisu

Taitori toimitti Futralle työpistesensorit, jotka varaavat ja vapauttavat Futran työpisteet automaattisesti perustuen siihen havaitseeko IoT-sensori työpisteellä ihmisen vai ei. Sensorit integroitiin sähköpöytiin, joita Futra toimitaa myös omille asiakkailleen.

Hyödyt kasvavat jatkuvasti

Taitorin kyky kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota niihin ratkaisuja. Kehitystä tehdään yhdessä ja se on ketterää.

Hyödyt

Työntekijän kannalta suurin hyöty on se, että käyttäjä näkee suoraan interaktiiviselta pohjakartalta työpisteiden varaustilanteen. Pohjakartta tuodaan käyttäjän taskuun mobiiliin, linkin kautta työasenalle tai info-taululle aulaan. Näin käyttäjä näkee ja löytää nopeasti vapaana olevan työpisteen.

Kiinteistönjohdon kannalta suurin hyöty on se, että sensoreiden keräämän datan avulla voidaan tarkastella tarkkaa työpisteiden käyttöastetta, tiedetään löytyykö kiinteistöstä liikaa/liian vähän työpisteitä, kuinka työpisteet riittävät korkeina ruuhkapiikkeinä ja mitkä ovat suosituimpia tai vähiten suosittuja työpisteitä. Tämä mahdollistaa johdolle älykkään, dataan pohjautuvan kiinteistönjohtamisen.

Haluaisitko kuulla tästä projektista lisää?