CASE: JUKURIT

Mikkelin Jukurien halli sai ovenpielinäytöt

Hallin tilojen käyttöaste

Jääkiekkojoukkue Mikkelin Jukurit on pelannut vuodesta 2000 Mestis-sarjassa ja vuodesta 2016 Liigassa. Vuosittain hallilla käy yli 200.000 vierasta, joista 120.000 käy katsomassa liigapelejä. Hallilta löytyviä aitioita haluttiin alkaa tarjoamaan myös ns. pelien ulkopuolella alueen yritysten käyttöön. Tässä kohtaa Taitori astui kentälle.

Ratkaisu

Jukurien kotihallilla otettiin käyttöön Taitori Display -ovenpielinäytöt, joiden avulla näkee heti aitioiden varaustilan. Tiloja voi nyt varata helposti verkossa ja ajantasainen varaustilanne on kaikkien käytettävissä. Display -näyttöihin on myös myyty vaihtuvia mainoksia alueen yrityksille, jolloin ne näkyvät kaikille hallia käyttäville vieraille. Kaikkian hallilta löytyy 11 aitiota varattavaksi.

Vaihtopenkiltä pelipaikoille

Yhteistyö Taitorin kanssa on sujunut hyvin ja tilojen varaaminen on helpottunut huomattavasti verrattuna entiseen.

Neukkaria

kapasiteetti

vierailijaa vuodessa

“Halusimme olla ensimmäisten joukossa kokeilemassa uudenlaista teknologiaa osana tilojen varaamista. Taitorin paketti on selkeästi kunnossa ja se tuo meille aitoa lisäarvoa.”

Tuomas Muotka
Toimitusjohtaja, Jukurit

Tilavarausta ja mainostuloja

Taitorin ovenpielinäytöt mahdollistavat jäähallilla myös mainosten näyttämisen. Näytöillä ajettavia mainoksia on vuosittain jäähallin eri tapahtumissa todistamassa yli 200.000 silmäparia. Sisällön hallinta on helppoa ja mainoksissa näkyykin useita liigajoukkueen sponsoreita esillä.

Mikkelin jäähalli ja Jukurit ovat meille Taitorilaisille lähellä sydäntä, eikä vähiten sen takia että Perttu asuu Mikkelissä.

Haluaisitko kuulla tästä projektista lisää?