CASE: Kemijoki

“Fiksu ja remontoitu neuvotteluhuoneratkaisu ovinäyttöinen antaa laadukkaan kuvan ja luo osaltaan viihtyisyyttä.”

Lähtötilanne

“Neuvotteluhuoneiden varaamista on hoidettu kokousten kalenterivarausten resursseina. Maailmalla kulkiessa oli nähty ovinäyttöjä ja päätimme tutkia markkinoita. Kemijoki Oy:n toimintamallin muutoksen myötä myös toimistoympäristömme neuvotteluhuoneratkaisuja päätettiin uudistaa.

Aluksi testasimme eri valmistajien ovinäyttötuotteita, mutta melko pian havaittiin niiden istuttamisen ja ylläpidon omaan infraamme vaativan melko paljon omaa panostusta. Tutkimme markkinaa lisää ja Taitorin tarjoama palvelumalli kiinnosti. Vierailu Taitorin demotilassa vahvisti järjestelmän sopivuuden Kemijoki Oy:n tarpeisiin.” kertoo Kemijoen projektipäällikkö Matti Heikinoja

Myös neuvotteluhuoneet uusittiin

Myös laajempi neuvotteluhuoneiden uudelleenrakentaminen sattui sopivasti samaan saumaan ja AV-toimittaja 4Busineksen todettiin tarjoavan sopivaa palvelua tähän tarpeeseen.

“Osa vanhoista käyttökelpoisista laitteistamme löysi myös paikkansa uuden tekniikan rinnalle. Valitsemalla Taitorin ja 4Busineksen saimme myös kokonaisvastuullisen toimittajan.” Heikinoja jatkaa.

Konreettiset hyödyt

  1. Järjestelmä tarjoaa henkilökunnalle paremman näkyvyyden neuvotteluhuoneiden saatavuuteen
  2. Pikapalavereille löytyy nyt helposti tila suoraan käytävältä
  3. Palavereiden alussa ei tarvitse käyttää aikaa näyttöjen käynnistelyyn tai näyttöjen sisääntulojen ”räpläämiseen” kaukosäätimeltä. Myös vierailijoiden liittyminen järjestelmiin on helppoa.

“Vaikutukset saattavat olla jopa 1-5 min palaveria kohden.” Mika Heikinoja 

Varattavia neukkareita

Ovenpielinäyttöjä

Varaustilanteen koostavia infonäyttöjä

Asteikolla 1-10, kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä? (1 = en suosittele ja 10= todellakin suosittelen)

Palvelumalli suuressa roolissa

“Tukea on tarvinnut todella vähän, koska järjestelmät ovat toimineet luotettavasti. Jos apua on tarvinnut esimerkiksi joidenkin asetusten muuttamiseen, asiantuntijan tukea on saanut nopeasti.” Matti Heikinoja

Haluaisitko kuulla tästä projektista lisää?