CASE: LAPTI

Taitori neuvottelutilojen varausjärjestelmä Laptin pääkonttoriin

Uusi pääkonttori Ouluun

Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni, jonka toiminta keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.

Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 oli 339 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yli 600 henkilöä.

Lapti Group rakensi Oulun Limingantullin eteläosaan uuden toimilansa, joka valmistui loppuvuodesta 2019. Rakennuksessa työskentelee Lapti Groupin työntekijöiden lisäksi muita toimijoita, yhteensä noin 300 henkilöä. Kohteessa on yhteisiä tiloja kaikille kiinteistön käyttäjille ja lisäksi iso ja moderni valmistuskeittiö sekä lounasravintola.

Taitori toimitti kiinteistön jaettujen tilojen varausratkaisun

Kohteessa työskentelee Laptin lisäki myös muita toimijoita, kuten Kastelli. Taitorin ratkaisu on mahdollistanut kiinteistön jaettujen neuvottelutilojen varaamisen ja helpon käytön kaikille työntekijöille.

Toimituksen erikoisuutena oli se, että kiinteistön jaettuja neuvottelutiloja pystytään varaamaan suoraan eri toimijoiden omista O365 Exchange kalenterijärjestelmistä. Riippumatta kenen toimijan kalenterijärjestelmästä varaus tehdään, se synkronoituu lähes reaaliajassa myös muiden toimijoiden omiin kalenterijärjestelmiin.

Neuvottelutilojen ovenpieliin asennettiin myös näyttävät ja edustavat kosketusnäytölliset Taitori ovenpielinäytöt, jotka mahdollistavat varaukset suoraan käytävältä. Myös nämä varaukset synkronoidaan lähes reaaliajassa eri toimijoiden omin kalenterijärjestelmiin.

Joustava ja moderni ratkaisu

”Etsimme joustavaa ja modernia kumppania, joka voisi tukea monitoimijaympäristössämme kiinteistön jaettujen neuvottelutilojen helppoa varaamista. Vaatimuksenamme oli tuoda jaetut tilat varattaviksi kiinteistön kaikkien käyttäjien omiin kalenterijärjestelmiin samanaikaisesti. Lisäksi halusimme antaa käyttäjille mahdollisuuden varata tiloja myös suoraan ovenpielinäytöltä.

Taitorin ratkaisu kykeni vastaamaan tarpeeseemme ja nopean testijason aikana Taitori vakuutti meidät. Käyttöönotto oli nopeaa ja helppoa ja olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön”, toteaa Lapti Group Oy:n tietohallintojohtaja Mika Virsunen.

Integraatiot yritysten kalenteriratkaisuihin

Ovenpielinäyttöjä

Työntekijöitä kohteessa

Suosittelisitko Taitoria, asteikolla 1-10 (1= en, 10=todellakin)

Tiesitkö että

Lapti on vahva tekijä myös toimitilapuolella. Laptin neljä askelta uuteen toimitilaan ovat:

  1. Tutustumme yrityksen toimintaan ja tarpeisiin.
  2. Etsimme toimintaan parhaiten sopivat tontit.
  3. Teemme ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen uuden toimitilan toteuttamisesta.
  4. Sovimme tilojen vuokraamisesta tai urakoinnista yrityksen omistukseen.

Lue lisää:

Toimitilat

Haluaisitko kuulla tästä projektista lisää?