CASE: VAASA PARKS

Taitori Business Park kokonaisratkaisu Vaasa Parksille

Futura-teknolologiakeskustalot Vaasassa tarjoavat noin 60:lle asiakasyritykselleen modernit tilat sekä monipuoliset palvelut. Futuroissa on sekä pientoimistotiloja että suurempia toimitilaratkaisuja ja jonkin verran kevyeen kokoonpanoon tarkoitettua tilaa.

Futura-talojen palvelukokonaisuus on kattava aulapalveluineen, ravintoloineen sekä kokous- ja koulutustiloineen. Tiloissa toimivat mm. Wärtsilä, Wapice, Fujitsu, Mehiläinen, Newsec, DNA, DHL sekä Terveystalo.

Vaasa Parks otti käyttöön Taitori Business Park kokonaisuuden kaikkiin Futura I-IV -taloihin helpottaakseen neuvottelutilojen sekä tarjoilujen varaamista. Varausjärjestelmät palvelevat sekä talojen sisäisiä, että myös ulkoisia käyttäjiä, jotka voivat varata tiloja Vaasa Parksin WWW-sivujen kautta.

Kokonaisvaltaiseen toteutukseen kuului, myös Futura-Intranet, joka sisältää keskitetysti muun muassa kiinteistöjen käyttöohjeet sekä muuta hyödyllistä tietoa.

Monipuolisia palveluita helpottamaan Business Parkin henkilökunnan arkea

Vaasa Parks on Taitorin näkökulmasta erittäin hieno ja ennenkaikkea kokonaisvaltainen Business Park toteutus, jossa pääsemme parantamaan kiinteistössä toimivien yritysten, vierailijoiden, sekä henkilökunnan työpäiväkokemusta ratkaisuillamme.

eri yritystä

eri aulapalvelua

eri ravintolaa

neukkaria

Monipuolisia palveluita helpottamaan Business Parkin henkilökunnan arkea

​Kiinteistöjen päivittäisestä operoinnista vastaavat kolme eri aulapalvelua, kolme keittiötä, Vaasa Parksin oma henkilökunta sekä siivouspalvelut. Kaikki nämä roolit täytyi huomioida toteutuksessa.​

Tehokkuutta ja sujuvuutta keittiöiden työpäivään

Taitori toimitti kaikkiin kolmeen keittiöön Taitori Provider keittiön tilausten- ja tuotteidenhallintapalvelun Tarjoilutilaukset välitetään keittiöihin sähköpostitse tai sähköisen tilausportaalin kautta, jonka avulla keittiöt saavat tiedon tilauksista ja pystyvät seuraamaan tilausta aina siivoukseen saakka.

Tuotteiden hallinnan kautta keittiöt hallinnoivat tarjottavia tuotteitaan Provider palvelun kautta, josta keittiö voi määritellä esimerkiksi tuotteiden hinnat, allergeenit sekä kuvat.

Tarjoilutilauksista kertyvä laskutusaineisto toimitetaan keittiöille sähköisessä muodossa.

​Aulapalvelut, Business Parkin sydän

Jokaisella kolmella eri aulapalvelulla on käytössään modernit Taitori Reserve aikajana näkymät, jotka koostavat kaikki tilojen varaukset yhteen keskitettyyn aikajananäkymään ja mahdollistavat nopeat tilavaraukset tarvittaessa myös toisen käyttäjän puolesta. Kaikki Taitorin näkymät on suunniteltu toimimaan myös mobiilisti.

Jokaisella tilalla on oma hinnoittelunsa ja tilavarausten laskutusraportti toimitetaan kiinteistön operaattoreille sähköisessä muodossa. Kiinteistön näkökulmasta erittäin tärkeää tilankäyttöä seurataan Taitorin tuottamista tilankäytön raporteista.

Haluaisitko kuulla tästä projektista lisää?