Få ut mesta möjliga av dina lokaler

Vi leder er fram till intelligenta kontor, så att lokalerna kan prestera maximalt. Slutresultatet är smidigare arbetsdagar och nöjdare medarbetare.

Vi är Taitori

Vi förenar människor och lokaler

Vi verkar där människor möts. Vi skapar nya typer av lösningar som förenklar rumshantering, bokning och rapportering. Vårt mål är att människor alltid ska hitta den lämpligaste platsen för varje typ av möte.

Vi förstår människors föränderliga behov och förbättrar mötena genom modern teknik. Ett modernt system för lokaladministration anpassar sig efter medarbetarnas behov och analyserar utnyttjandegraden i lokalernas olika delar. Det blir enkelt att boka, oberoende av tid och plats.

TAITORI Rumsbokning

Boka rum för möten eller arbete på ett enkelt sätt. Tryck bara på en knapp eller en app.

TAITORI Serveringsbeställning

Det har nog aldrig varit så enkelt att beställa mötesfika. Beställ direkt samtidigt med kalenderbokningen.

TAITORI Infodisplay

Samlar in och visar väsentlig information om verksamhetsplatsen på alla bildskärmar. Rumsbokningar och nyheter kan visas på samma bildskärm, till exempel i entrén eller på kontoret.

Besökarhantering

Du kan boka rum, beställa servering och automatiskt skicka anvisningar till besökarna.

Lyckade projekt och nöjda kunder

Uppdatera dina lokaler till detta decennium

Vi hjälper våra kunder att bättre utnyttja sina lokaler. Med Taitori Rumsbokning kan konferensrummen administreras så att bokningsläget visas i realtid på olika terminalutrustningar eller på konferensrummets dörrpostsdisplay. Användarna kan enkelt boka rum i förbigående i korridoren, och göra även kortare bokningar med bokningsknappen.

Med bokningsknappen bokar du rummet utanför dörren, med en knapptryckning. Knappen skickar bokningsinformationen över WLAN-nätet till Taitoris molntjänst och därifrån till exempelvis företagets eget kalendersystem. LED-ljusen visar om rummet är ledigt eller upptaget, och när det blir ledigt. Du kan även följa upp rumsanvändningen och ta ett steg mot intelligent fastighetsförvaltning.