TAITORI Serveringsbeställning

Storyn om serveringsbeställningarna

Hela Taitori-teamet har tidigare i sin karriär arbetat i företag, där rums- och serveringsbokningar för kundförhandlingar, till exempel i Business Parks gemensamma konferensrum, alltid måste göras i andra system, medan de egna konferensrummen bokades i det egna kalendersystemet (Microsoft Outlook).

Det tog för mycket tid och många blev frustrerade. Många av våra kollegor frågade:

“Varför bokar vi de egna konferensrummen i Outlook, men Business Parks konferensrum i nedervåningen i ett annat system, per telefon eller e-post? Skulle det inte gå att få in allt i Outlook, som jag ändå använder dagligen?”

Från denna utgångspunkt började vi utveckla serveringsbokningstjänsten Taitori Provider, där den centrala tanken är att kunna göra serveringsbokningarna så enkelt som möjligt och från valfri plats.

Serveringsbokningen kan göras

  • via webbtjänsten från mobilen eller datorn
  • från Outlook med Addin.

Serveringsbokningen kan kopplas till ett visst rum med tjänsten Taitori Rumsbokning, så att rums- och serveringsbokningen kan göras i en och samma tjänst, och allt kan sedan överföras till Outlook. Det är också möjligt att göra hämtningsbeställningar.

Serveringsbokningen kan göras

  • via webbtjänsten från mobilen eller datorn
  • från Outlook med Addin.

Serveringsbokningen kan kopplas till ett visst rum med tjänsten Rumsbokning, då rums- och serveringsbokningen kan göras i en och samma tjänst, och sedan överföras till Outlook. Det är också möjligt att göra hämtningsbeställningar.

Serveringsbeställningarna i köket

Serveringsbeställningarna skickas till köket per e-post eller visas i den elektroniska situationsbilden, så att köket får information om beställningarna. Kökspersonalen kan vid behov följa hela förloppet från beställning till städning. Kökets översiktsbilder kan visas på till exempel stora infodisplayer med tjänsten Taitori Display. Köket kan även hanteras helt mobilt.

Hantering av produktutbudet

Köket hanterar produktutbudet från gränssnittet Provider, genom vilket köket kan definiera produkten.

  • produktgrupp
  • produktbilder
  • priset (priserna kan sättas beroende på användargrupp)
  • allergener
  • beredningstid
  • serveringstid
  • städningstid
  • senaste beställningstidpunkt.