Taitori mukaan 21. helmikuuta Preset 2019 -tapahtumaan Kuopioon.

Preset 2019 järjestetään yhdessä neljän huippukumppanin kanssa kanssa: Hurja Solutions, 3D Talo, Avek ja Artome. Lisäksi tapahtumassa esittäytyy monia AV-tekniikan maahantuojia, valmistajaa ja raudanlujaa ammattilaista. Tilaisuudessa Sinulla on mahdollisuus keskustella rennoissa merkeissä miten virtuaalinen todellisuus, älykkäät toimisto- ja kokousratkaisut, esitystekniikan uutuudet, lisätty todellisuus ja hyvät palvelut voidaan valjastaa hyötykäyttöön. Tulet livenä näkemään ratkaisuja, jotka hyödyntävät nykyteknologiaa ja rikastuttavat asiakaskokemusta.

OHJELMA 21.2.2019

Ohjelma alkaa klo 8:00 pienimuotoisella aamiaistarjoilulla, jonka jälkeen vieraat voivat vapaasti kiertää näyttelytiloissa, jututtaa näytteilleasettajia ja kuunnella tietoiskuja. Voit tulla tapahtumapäivään, kun sinulle sopii. Kello 11:00 tarjoillaan lounasta. Tilaisuus päättyy klo 15:00 ja voit saapua paikalle omien aikataulujesi mukaisesti. Tilaisuuden päätteeksi Preset 2019 -tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan Genelec G One -kaiutinpari.

Tapahtumaohjelman ja ilmottautuminen löytyy tapahtumasivustolta: www.preset.fi Sivustolta löydät tarkemmat tiedot myös järjestäjistä ja näytteilleasettajista.

Tässä vielä tapahtuma pähkinänkuoressa:

MITÄ? Preset 2019 esittelee virtuaalisen todellisuuden, älykkäät kokousratkaisut ja esitystekniikan uutuudet
MILLOIN? TO 21.2. klo 8-15 (vapaa saapumisajankohta)
MISSÄ? Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio (veloitukseton pysäköinti)
ILMOTTAUTUMINEN? Ilmottautuminen tapahtumasivustolta www.preset.fi. Viimeinen ilmottautumispäivä on 14.2.2019.

Lämpimästi tervetuloa, nähdään Puikkarissa!

Share