Taitori mukana Preset 2019 tapahtumassa
Taitori mukaan 21. helmikuuta Preset 2019 -tapahtumaan Kuopioon.

Preset 2019 järjestetään yhdessä neljän huippukumppanin kanssa kanssa: Hurja Solutions, 3D Talo, Avek ja Artome. Lisäksi tapahtumassa esittäytyy monia AV-tekniikan maahantuojia, valmistajaa ja raudanlujaa ammattilaista. Tilaisuudessa Sinulla on mahdollisuus keskustella rennoissa merkeissä miten virtuaalinen todellisuus, älykkäät toimisto- ja kokousratkaisut, esitystekniikan uutuudet, lisätty todellisuus ja hyvät palvelut voidaan valjastaa hyötykäyttöön. Tulet livenä näkemään ratkaisuja, jotka hyödyntävät nykyteknologiaa ja rikastuttavat asiakaskokemusta.

OHJELMA 21.2.2019

Ohjelma alkaa klo 8:00 pienimuotoisella aamiaistarjoilulla, jonka jälkeen vieraat voivat vapaasti kiertää näyttelytiloissa, jututtaa näytteilleasettajia ja kuunnella tietoiskuja. Voit tulla tapahtumapäivään, kun sinulle sopii. Kello 11:00 tarjoillaan lounasta. Tilaisuus päättyy klo 15:00 ja voit saapua paikalle omien aikataulujesi mukaisesti. Tilaisuuden päätteeksi Preset 2019 -tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan Genelec G One -kaiutinpari.

Tapahtumaohjelman ja ilmottautuminen löytyy tapahtumasivustolta: www.preset.fi Sivustolta löydät tarkemmat tiedot myös järjestäjistä ja näytteilleasettajista.

Tässä vielä tapahtuma pähkinänkuoressa:

MITÄ? Preset 2019 esittelee virtuaalisen todellisuuden, älykkäät kokousratkaisut ja esitystekniikan uutuudet
MILLOIN? TO 21.2. klo 8-15 (vapaa saapumisajankohta)
MISSÄ? Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio (veloitukseton pysäköinti)
ILMOTTAUTUMINEN? Ilmottautuminen tapahtumasivustolta www.preset.fi. Viimeinen ilmottautumispäivä on 14.2.2019.

Lämpimästi tervetuloa, nähdään Puikkarissa!

Share

Perttu on Taitorin myynti- ja markkinointijohtaja.