Taitori perhe kasvoi elokuussa esimmäisellä perustajakolmikon ulkopuolisella työntekijällä, kun suureksi iloksemme Ismo Penttinen liittyi Taitorin tiimiin. Haastattelin tuoretta vahvistustamme Taitorin arjen tiimellyksessä!

Tervetuloa Ismo perheeseen! Avaatko hiukan taustojasi?

”Olen koulutukseltani ATK-instituutin datanomi ja toimin alun perin myyntineuvottelijana ja ATK-suunnittelijana ennen kuin monikansallinen suuryritys nimeltään Nokia tempaisi mukaansa ja piti otteessaan yli 20 vuoden ajan. Voidaan todeta siis, että olen myös henkisesti ns. ”Nokia insinööri”.

“Taustallani on siis pitkänlinjan osaamista ja vankkaa työkokemusta suuryrityksen eri organisaatioissa toimimisesta, niin IT-, ja support-tehtävistä, kuin myös eri tuotelinjojen tuotekehityksestä. Ydinosaamistani ovat mobiililaitteet, erityisesti mobiiliverkot (+WLAN) ja niiden testaus, testauksen suunnittelu sekä automatisointi.”

Millaisessa roolissa olet vahvimmillasi?

“Taitorilla aloitin elokuussa 2017 ensimmäisenä perustajajäsenten ulkopuolelta tulleena työntekijänä. Näin ollen työtehtäväni ovat aluksi hyvinkin monipuoliset ja mielenkiintoiset, kattaen koko yrityksen toimintaympäristön.

Nautin eniten asiakkaiden kanssa työskentelystä ja ongelmanratkaisusta sekä kehittelen myös mielelläni ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan haasteisiin.”

Miksi päätit valita Taitorin?

“On mahtavaa olla mukana nopeasti kasvavassa teknologiafirmassa, joka tekee hienoja asioita ammattimaisella, mutta silti rennolla otteella.

Tiimimme on aivan ykkösluokkaa – ja parasta työssäni onkin henkilöstön avulias ja korkea osaamisen taso sekä hyvä tekemisen meininki.”

Share