Taitori otti käyttöön uuden sukupolven kokoustila- ja ovenpielinäytöt

Taitori tarjoaa nyt uuden sukupolven ovenpieli- ja aulanäytöt asiakkailleen. Näillä moderneilla ja ohuilla näytöillä on vaakasuuntainen asennus ja ne toimivat Android-käyttöjärjestelmällä.

Miksi valita Taitorin näytöt?

Qbic- ja Yealink-näytöt yhdistettynä Taitori ovenpielinäyttö ohjelmistoon, edustavat ovenpielinäyttöjen terävintä kärkeä sekä ominaisuuksiltaan että muotoilultaan. Voit löytää vapaa tila sekunneissa, ja varata sen parilla klikkauksella.

Niiden käyttöliittymät yhdistyvät kitkatta Taitorin muihin palveluihin ja ovat  Android-käyttöjärjestelmänsä ansiosta entistä helppokäyttöisempiä.

Ominaisuuksia:

Moderni, Nykyistä ohuempi design:  Näytöt erottuvat modernilla ja ohuella muotoilullaan, jotka sopivat saumattomasti mihin tahansa ympäristöön.

Helppokäyttöisyys: Kokoustilan varaaminen on tehty helpoksi – tarvitset vain muutaman klikkauksen kätevällä käyttöliittymällä. Näytön ympärillä oleva LED-valo ilmaisee visuaalisesti tilan saatavuuden.

Kokoustilojen optimaalinen hyödyntäminen: Löydä vapaana olevat kokoustilat ad hoc -kokouksille sekunneissa ja vapauta käyttämättömät tilat. Taitorin näytöt auttavat havaitsemaan “haamuvaraukset” ja toistuvat kokoukset, jotka eivät enää ole tarpeen.

Laajennettava toiminnallisuus: Tarpeen kasvaessa voit integroida lisätoiminnallisuuksia ja laitteistoja kokous- ja tilavarausratkaisuihin.

Helppo asennus ja konfigurointi: Näytöt ovat helppoja konfiguroida ja hallita etänä online-hallintatyökalun avulla. Näytöt toimitetaan sekä seinä- että lasikiinnitys tarvikkein mikä tekee asennuksesta vaivatonta.

Analysoi tilankäyttöäsi: Saa tarkempaa tietoa tilojen käytöstä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi
→ Varaa aika Pertun kalenterista