Tiedon, Taitorin ja 4busineksen yhteistyössä kehittämä empaattinen toimisto on käyttäjäystävällinen ekosysteemi, joka tekee arkisesta työnteosta helpompaa. Yhdessä luomme käyttäjän tarpeita intuitiivisesti palvelevilla toimitiloilla yrityksille merkittävän kilpailuedun.

Kaikki empaattisen toimiston ominaisuudet vastaavat suoraan loppukäyttäjien haasteisiin ja ne on suunniteltu loppukäyttäjien ehdoilla. Empaattinen toimisto on enemmän kuin älytalo, sillä se kuuntelee ja neuvoo käyttäjiä, tarjoten työntekoa helpottavaa paikkatietoa. Palvelua on pilotoitu useassa kohteessa noin vuoden ajan ja ensimmäinen Tiedon, Taitorin ja 4businessin yhdessä toimittama empaattinen toimistoratkaisu asennetaan kesäkuussa.

”Olemme yhdessä 4businessin ja Taitorin kanssa luoneet aidon ekosysteemin, jossa kaikki osa-alueet täydentävät toisiaan. Tuloksena on loppukäyttäjälle saumaton kokonaisuus, joka ratkaisee tilojen ja ihmisten löydettävyyteen liittyvät ongelmat. Empaattinen toimisto tuo digitaalisuuden ja datalla johdetut päätökset ihmisten arkeen huomaamattomasti, tekee työnteosta helpompaa ja tarjoaa täydellisen käyttökokemuksen loppukäyttäjälle”, sanoo Tomi Teikko, Tiedon Empathic Building -liiketoimintayksikön johtaja.

Tilavarausmahdollisuuden kokonaisuuteen tuova Taitori valittiin huhtikuussa 2018 sadan lupaavimman eurooppalaisen startupin joukkoon Red Herringin Top 100 Europe -listauksessa. Taitorin Myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Ahvenainen kertoo empaattisen toimiston vastaavan työnteon murroksen aiheuttamiin haasteisiin.

”Yritykset panostavat voimakkaasti työntekijöiden hyvinvointiin ja fyysinen työskentelytila on tässä aivan keskiössä. Taitori tuo Tiedon ja 4businessin kanssa neuvottelutilojen ovien pieleen älynäytöt, jotka kertovat ovatko tilat vapaina. Mikäli neuvotteluhuoneen haluaa varata jo etukäteen, sen saa niin ikään tehtyä hetkessä vaikkapa kännykällään ja samalla tilattua tilaisuuteen sopivat tarjoilut”, Ahvenainen toteaa.

4business toimii empaattisessa toimistossa integraattorikumppanina asiakkaiden suuntaan. Se tuo palveluyrityksenä älyä toimitiloihin, toimittaa sopivat AV-ratkaisut ja huolehtii myös huollosta ja ylläpidosta.

”Asiakasymmärrys tilan ja sen käytön tehokkuuden merkityksestä työntekijöiden hyvinvoinnille on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Empaattinen toimisto mahdollistaa tilankäytön mittauksen, mikä poistaa tarpeen toimia mututuntumalla. Usein valitellaan esimerkiksi neuvottelutilojen olevan aina täynnä, mutta analytiikka voikin osoittaa vain tiettyjen tilojen olevan suosiossa, kun muut ovat vajaakäytössä. Tämän tiedon avulla on helppo löytää syy vajaakäyttöön, esimerkiksi puutteellinen AV-teknologia tietyissä tiloissa”, kertoo 4businessin toimitusjohtaja Mikko Granström.

Lue lisää kokonaisuudesta täältä:

https://www.tieto.fi/uutiset/empaattinen-toimisto-helpottaa-tyontekijan-arkea

Täytyy todeta, että tästä kokonaisuudesta olemme erittäin innoissani ja hienoa päästä yhdistämään suomalaista huippuosaamista.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää, kuinka me voimme parantaa teidän työntekijöidenne työpäiväkokemusta.

Share