Taitori tiimi vahvistui kesäkuussa jälleen uudella huipputekijällä, kun Melita Kervinen aloitti Sales Managerina Taitorin myynnissä.

Melita tulee raikkaalla ja rennolla otteellaan vahvistamaan Taitorin myyntiä ja asiakashankintaa. Alla Melitan esittely haastattelun muodossa:

Avaatko hiukan millaisesta taustasta ponnistat työelämään?

”Olen työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta erilaisissa contact centereissä. kuluttaja-asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä teknisessä tuessa. Olen työskennellyt mm. Puolassa ja Espanjassa B2B-ympäristöissä. Olen myös entinen ammattilentopalloilija, joten olen luonteeltani hyvin tuloshakuinen, tavoitteellinen sekä kova tiimipelaaja.”

Millaisessa roolissa olet mielestäsi vahvimmillasi?

”Ehdottomasti ihmisten kanssa toimiessani, viime aikoina etenkin puhelimitse. Asiakaskohtaamisissa ja positiivisen asiakaskokemuksen luonnissa, kanavalla ei niinkään ole väliä. Jos roolille pitäisi antaa nimi, niin se olisi varmaankin myynninpositiivari ”

Miksi päätit valita Taitorin?

”Pohtiessani omaa työuraani ja ammatillista intohimoani myyntiin huomasin, että nyt on aika lähteä asiakaspalvelu kuvioista uuteen suuntaan. Taitori hyppäsi silmille välittömästi, koska tuotteet ovat yksinkertaisesti loistavia ja niitä on helppo myydä. Tietysti yritys on vielä nuori, mutta  halusinkin nimenomaan sellaiseen mukaan!

Täällä on älyttömän ammattitaitoinen porukka ja jokainen saa olla oma itsensä. Hommia tehdään yhdessä ja apua saa aina kun sitä tarvitsee. Lisäksi tänne toimistolle on vaan ihan sairaan makeeta tulla aamuisin!”

Melita on aktiivinen LinkedIN:ssä, josta hänet löytää:”

https://www.linkedin.com/in/melita-kervinen/

Yhteystiedot:

melita.kervinen@taitori.fi

040 6514815

 

Share