Palvelut

Tilavaraus (Reserve)

Varaa itsellesi helposti tilaa neuvotteluun tai työskentelyyn. Napin tai apin painallus riittää.

Tarjoilutilaus (Provider)

Tuskin koskaan on palaveripullan tilaaminen ollut näin helppoa. Tee tilaukset suoraa kalenterivarauksen yhteydessä.

Infonäyttö (Display)

Kerää ja jakele kaikille ruuduille toimipisteesi arkeen liittyvä oleellinen tieto. Voit näyttää tilavaraukset ja uutiset samalla näytöllä, vaikkapa aulatilassa tai toimistolla.

Tilankäytön analyysi (Sense)

Haluatko tietää, mikä tilojenne käyttöaste todellisuudessa on? 2-6kk mittaisella tilankäytön analyysillä selvitämme, IoT-sensoreita hyödyntäen, mikä teidän yrityksenne eri tilojen todellinen käyttöaste on.

Taitori Vierailijahallinta

Vierailijahallinta on yksi kaikenkattava kokonaisuus, jonka avulla voit muun muassa tehdä tilavaraukset, tilata tarjoilut ja lähettää automaattisesti vierailijoille ohjeet saapumiseen. Saavuttuaan vierailija pystyy omatoimisesti ilmoittautumaan kosketusnäytön avulla ja tulostamaan vierailijakortin. Lue lisää

Taitori Työpistevaraus

Taitori työpistevaraus palvelulla pystyt varaamaan työpisteen joko ennakkoon, tai lennosta. Pystyt myös milloin tahansa tarksitamaan, mikä on toimitilojenne reaaliaikainen työpisteiden varaustilanne ja miten se kehittyy lähtitunteina ja lähipäivinä. Varaaminen voi tapahtua Taitori ohjelmistolla esimerkiksi suoraan Outlook kalenteristasi, mobiiliapseillamme, aulan kosketusnäytöltä tai selaimen kautta. Automaattiset varaukset hoitaa puolestaan pöydän alle asetettava IoT-työpistesensori.

Lue lisää