Taitori Kauppa

Kauppa ja asiakkaat kiittävät, kun on helppo ja nopea tapa tilata sekä laskuttaa.

Tarjoilut ja lisäpalvelut sieltä, mistä tilavarauskin

Yleisenä ongelmana tilavarauksissa sekä tarjoilujen ja muiden lisäpalveluiden tilaamisessa on eri järjestelmien yhteensopimattomuus. Esimerkiksi tila varataan Outlookista, mutta tarjoilut neukkareihin joko soittamalla tai erillisellä sähköpostilla.

Tämä vie aivan liikaa aikaa ja turhauttaa.

Taitori kehitti Taitori Kauppa -palvelun, jonka keskeisenä ajatuksena on tehdä tarjoilujen ja muiden lisäpalveluiden varaus mahdollisimman helpoksi tehtiin ne sitten tilavarauksen yhteydessä, ilman tilavarausta tai noutona.

Tutustu hinnoitteluun

Automaattinen työlista ja monipuolinen näkymä tilauksiin

Taitori Kauppa -palvelu tarjoaa monipuolisen työkalun tilausten seurantaan, jotta palveluntarjoajat voivat löytää juuri heille parhaiten sopivat käytännöt tilausten hallintaan. Tilauksista voi tilata automaattiset päivittäiset työlistat ja tilauksia voi seurata ja hallita reaaliaikaisesti kalenteri- tai taulukkonäkymästä. Palveluntarjoaja voi halutessaan seurata tilausta sen hyväksymisestä tilan siivoukseen saakka.

Laskutus, integraatiot ja raportointi

Kauppa-palveluun muodostuva laskutusaineisto voidaan tuoda asiakkaalle sähköisessä muodossa, ja laskutusjärjestelmästä riippuen myös suoraan asiakkaan taustajärjestelmään API-rajapinnan kautta.

Kauppa voidaan integroida myös joihinkin keittiössä jo käytössä oleviin ERP-järjestelmiin, joihin Taitorin kautta tulevat tilaukset välitetään rajapinnan kautta tai sähköpostitse. Myös tuotehallintaan on olemassa integraatioita.

Digitalisoitu tilauspolku tuo hyötyjä sekä yritykselle että tilaajalle

Automaattinen laskutus ja moderni tilauskanava säästävät sekä työntekijöiden että loppukäyttäjien aikaa. Kun tilaaminen on helppoa eikä aikaa mene sähköposti- ja puhelintilauksiin, saadaan aikaan enemmän tilauksia ja liikevaihdon kasvua. Taitori Kauppa toimii loistavasti monitoimijaympäristöissä, joissa palvelun avulla voidaan palvella samanaikaisesti useita eri asiakasryhmiä ja palveluntarjoajia.

Moderni tilauskanava mobiilissa, selaimessa ja Outlookissa

Taitorin moderni tilauskanava ei jää nykyisten tilaussovellusten peittoon. Tilaus on mahdollista tehdä Taitorin mobiili- tai selainsovelluksella tilavarauksen yhteydessä tai ilman. Lisäksi tilauskanava voidaan tuoda suoraan Outlook-kalenteriin Taitori Smart Office Outlook Add-inilla. Tällöin tarjoilujen tilaus voidaan tehdä kalenterikutsua lähettäessä.

Oma kauppasi Taitorissa

1. Määrittele myyntipisteen nimi ja kuvaus.
2. Määrittele toimitusajat ja valitse toimitustavat:
  • Tilaus tilavarauksen yhteydessä
  • Tilaus vapaavalintaiseen toimituspaikkaan
  • Nouto
3. Määrittele tuoteryhmät.
4. Lisää tuotteet, tuotekuvaukset ja -kuvat.
5. Määrittele tuoteasetukset ja hinnat.

Määrittele aikarajat tilauksille sekä minimi- ja maksimitilausmäärät.

6. Julkaise tuotteet käyttäjille tilattavaksi!

Eri käyttäjäryhmille on mahdollista luoda omat myyntiluettelot omine hintoineen ja tuotevalikoimineen.

Referenssit

Taitori ja AVIA Real Estate Oy kehittivät yhdessä uniikin Avia Club alustan

Taitori ja AVIA Real Estate Oy kehittivät yhdessä uniikin alustan, joka tarjoaa asiakkaille parempaa ja joustavampaa arkea nopeasti muuttuvassa maailmassa Muutaman askeleen päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä…

Lue lisää

Kankaan Arkin palvelut tukeutuvat Taitorin älytoimistoalustaan

Jyväskylän Kankaan alueelle nousseen Kankaan Arkin tilahallintapalvelut pyörivät Taitori Oy:n toimittaman älytoimistoalustan varassa Kankaan Arkissa niin tilavaraukset kuten esimerkiksi myös catering -palveluiden tilaukset hoidetaan Taitorin toimittamalla tilavarausjärjestelmällä…

Lue lisää

60 yrityksen Business Park luottaa Taitoriin

Uuden aika Eräs Espoon suurimmista Business Parkeista, Quartetto Business Park, oli keväällä 2019 tilanteessa, jossa edellisen tila- ja tarjouspalveluohjelmiston tuki oli päätetty lakkauttaa kokonaan. Samaan…

Lue lisää

Taitori tilavaraus VR:n pääkonttoriin

Uusiin tiloihin VR Group muutti kesällä 2018 remontoituihin tiloihin Pasilan Isoon Pajaan. Samassa kiinteistössä on myös mm. YLE:n tiloja. Kumppanimme 4Business suunnitteli ja toteutti kohteeseen AV- ja…

Lue lisää

Taitorin palvelut:

Taitori For Office

Hybridityötä ja tilanhallintaa työpaikoille ja toimistoihin.

Lue lisää!

Taitori For Arenas

Viiden tähden kävijäkokemus otteluiden faneille, VIP-viraille ja konserttikävijöille.

Lue lisää!

Taitori For Business Parks

Tilanvaraus, vierailijanhallinta, aula- ja ovenpielinäytöt…

Lue lisää!

Taitori For Healthcare

Sote- ja hoiva-alan ratkaisuissa on erityisesti huomioitava tietoturva-asiat.

Lue lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi
→ Varaa aika Pertun kalenterista