Taitori Kyselytyökalu

Taitorin kyselytyökalu on lisäpalvelu työympäristön ja toimitilojen kehityksen ja suunnittelun tueksi.

Työympäristön ja toimitilojen kehittämisen tukena

Taitori Kyselytyökalulla keräät arvokasta tietoa organisaatiosi tai toimitilasi työntekijä- tai käyttäjäkokemuksesta suoraan loppukäyttäjiltä.

Sensoreilla kerätty käyttöastedata paljastaa tilan todellisen käytön. Ihmislähtöisessä työympäristön ja toimitilojen kehittämisessä on kuitenkin oleellista ykkösten ja nollien lisäksi kuunnella, mitä itse tilojen käyttäjät ajattelevat, ja millaisiksi he ympäröivät tilat kokevat.

Katso hinnoittelu

Kohti parempaa työympäristöä

Organisaation työntekijöiltä voidaan kysyä, tukevatko nykyiset työtavat tai työtilat ja -välineet heidän työskentelyään. Käyttäjäkysely voi toimia osana jatkuvaa työympäristön kehittämistä tai kysely voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi uutta toimitilahanketta suunniteltaessa.

Työyhteisön tai myyntipisteen palautekanava

Työkalulla voidaan osallistaa työyhteisöä vaikkapa virkistyspäivän suunnitteluun. Kyselyitä voidaan kohdistaa yksittäiseen käyttäjäryhmään tai koko organisaatioon, tai se voidaan teettää vain tietyn toimitilan tai myyntipisteen käyttäjille.

Mukana vierailijakokemuksen kehittämisessä

Kysely voidaan ottaa osaksi vierailijapolkua vierailijakokemuksen kehittämistä varten. Palautetta voidaan myös kerätä yksittäisestä tapahtumasta tai tilaisuudesta.

Kutsu kyselyyn sähköposti- tai SMS-viestillä tai Taitorin sovelluksella

Kyselyyn vastataan joko linkin kautta tietokoneen tai puhelimen selaimessa, tai Taitorin sovelluksessa. Varsinainen kutsu kyselyyn vastaamiseen voidaan lähettää sähköposti- tai SMS-viestillä tai käyttäjä saa kyselystä ilmoituksen avatessaan Taitorin sovelluksen. Kysely voidaan myös tuoda aulanäytölle, jolloin palautetta saadaan kerättyä anonyymisti.

Kyselyssä voidaan käyttää yksittäis- tai monivalintakysymyksiä, 1-5 tai 1-10 -asteikkoa sekä avoimia tekstikenttiä. Kyselyn tulokset kerätään Taitorin raporttityökaluun, josta ne on mahdollista ladata tietokoneelle excel- tai PDF-tiedostona.

Tiesitkö, että…

Jopa 60 % toimitiloista on ruuhka-aikanakin tyhjillään?

Taitorin palvelut tuottavat myös dataa tilojen käyttöasteesta. Oheiseen tutkimukseen valittiin 143 Taitori Oy:n asiakasyritystä. Dataraportin otos käsittää yhteensä 8100 työpistettä ja neuvotteluhuonetta.

Lue lisää ja lataa dataraportti

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi
→ Varaa aika Pertun kalenterista

Taitorin palvelut:

Taitori For Office

Hybridityötä ja tilanhallintaa työpaikoille ja toimistoihin.

Lue lisää!

Taitori For Arenas

Viiden tähden kävijäkokemus otteluiden faneille, VIP-viraille ja konserttikävijöille.

Lue lisää!

Taitori For Business Parks

Tilanvaraus, vierailijanhallinta, aula- ja ovenpielinäytöt…

Lue lisää!

Taitori For Healthcare

Sote- ja hoiva-alan ratkaisuissa on erityisesti huomioitava tietoturva-asiat.

Lue lisää!