Taitori Infonäytöt

Taitorin Infonäytöt -ohjelmisto vie kiinteistöjen, business parkkien ja toimistojen perinteisen ilmoitustaulun digitaaliseen maailmaan. Taitorin monipuolisilla infonäytöillä opastat ihmiset oikeisiin paikkoihin ja jaat tehokkaasti tietoa työntekijöille tai asiakkaille.

Opasta, tiedota ja mainosta

Infonäytölle voit tuoda staattista, dynaamista ja esimerkiksi automaattisesti kellonajan mukaan vaihtuvaa sisältöä (esim. tiedotteita, lounaslistoja ja julkisen liikenteen aikatauluja).

Kosketusnäytöt mahdollistavat interaktiivisen sisällön, jolloin eri näkymien välillä voi liikkua vapaasti ja pohjakuvasta tilaa klikkaamalla saa varaustoimintoja esiin.

Katso hinnoittelu

Dataa reaaliajassa

Palvelu mahdollistaa Taitori Tilavaraus -palvelussa olevien resurssien, kuten neuvottelutilojen, työpisteiden tai parkkipaikkojen, reaaliaikaisen varaustilanteen näyttämisen pohjakuvalla, listana tai taulukossa. Lisäksi infonäytöllä voidaan näyttää sisäilma-antureilla kerättyä tietoa (esim. lämpötila).

Yhtenäistä viestintää eri kanavissa

Infonäyttöjen lisäksi tiedotteita voidaan välittää myös Taitorin mobiili- ja selainsovellukseen sekä Taitori Smart Office -laajennukseen Outlookiin. Palvelu mahdollistaa myös Taitorin ovenpielinäyttöjen hyödyntämisen infonäyttöinä, jolloin tilavaraustoiminnot ja tiedottaminen toimivat rinnakkain.

Hallitse ja päivitä sisältöä keskitetysti

Voit päivittää ja hallinnoida sisältöjä keskitetyn palvelun ja näppärän selainkäyttöliittymän avulla. Sisältöjen asettelu, värit ja fontit ovat valittavissa palvelun kautta.

Esimerkkejä sisällöistä

Tilojen, työpisteiden, parkkipaikkojen ja muiden resurssien varaustilanne

Ilmanlaatu ja muu kiinteistöstä kerättävä data

Tietoa kiinteistön muista palveluista tai kohteessa toimivista yrityksistä

Ajastetut tiedotteet, digitaaliset julisteet ja mainokset

Uutiset, sosiaalisen media tai julkisen liikenteen aikataulut (RSS)

Video tai kuva

Myyntipisteen tilaukset työlistana keittiön näytölle

Kalenteri ja säätiedot

Referenssit

CASE: FläktGroup Finland Oy

FläktGroup on yli 100-vuotias sisäilmaratkaisuiden eurooppalainen markkinajohtaja, jonka turkulaisessa toimipisteessä infonäyttöämme käytetään seuraavasti:

Kerroksien auloissa sijaitsevat tilanäytöt on otettu käyttöön hybridityötä tukevan monitilatoimiston pohjakartan visualisointiin.

Selkeät, helppokäyttöiset ja visuaaliset tilanäytöt ovat osa Taitorin toimittamaa modernia ja hybridityötä tukevaa smart office -kokonaisuutta, jossa työntekijät pystyvät mm. varaamaan kännykällä tai selaimella työpisteitä, hiljaisia tiloja sekä neuvotteluhuoneita.

Lue lisää

CASE: Kiinteistö Oy Jyväskylän Kankaan Arkki

Kankaan Arkki on jyväskyläläinen moderneja joustavia toimitiloja tarjoava yritys, joka käyttää infonäyttöämme seuraavilla tavoilla: Tuloaulassa vierailija kohtaa suuren kosketusinfonäytön, josta voidaan tarkastella toimitilojen pohjakuvaa sekä etsiä varattu neuvottelutila tai oma työpiste kiinteistössä.

Näyttöä selaamalla löytyy muutakin tarpeellista tietoa kiinteistön muista palveluista kuten kokoustilojen varaukset, lähiliikenteen aikataulut, tieto kohteessa toimivista yrityksistä sekä kiinteistön ravintolan lounaslista.

Lue lisää

Retta: 350 hybridityöläisen älytoimistoratkaisu

Taitorin älytoimistoratkaisut ovat Retta Group Oy:n uudella pääkonttorilla apuna noin 350 hybridityöläisen arjessa. Retta Group Oy on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä…

Lue lisää

Taitorin palvelut:

Taitori For Office

Hybridityötä ja tilanhallintaa työpaikoille ja toimistoihin.

Lue lisää!

Taitori For Arenas

Viiden tähden kävijäkokemus otteluiden faneille, VIP-viraille ja konserttikävijöille.

Lue lisää!

Taitori For Business Parks

Tilanvaraus, vierailijanhallinta, aula- ja ovenpielinäytöt…

Lue lisää!

Taitori For Healthcare

Sote- ja hoiva-alan ratkaisuissa on erityisesti huomioitava tietoturva-asiat.

Lue lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi
→ Varaa aika Pertun kalenterista