Taitori Tilavaraus

Taitorin tilavarausohjelmisto ja palvelukokonaisuutta täydentävät laitteet tuovat monipuoliset ja modernit varaustoiminnot tilojen käyttäjille toimialaan katsomatta.

Katso hinnoittelu

Sujuvampaa tilavarausta

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään paremmin heidän toimitilojaan. Taitori Tilavarauksen avulla voi hallita tiloja, tuoda ne joustavasti varattaviksi ja näyttää reaaliaikaisesti niiden varaustilanteen Taitorin mobiili- ja selainsovelluksessa, ovenpielinäytöillä sekä pohjakartalla aulanäytöillä.

Yksityiset, jaetut tai julkiset tilat

Palvelumme mahdollistaa tilavaraukset toimitilaan katsomatta. Järjestelmämme soveltuu niin yksityiseen toimistoon kuin jaettuun bisnespark-ympäristöönkin sekä julkisiin urheilu- ja tapahtumatiloihin. Joustava käyttäjähallintamme mahdollistaa samojen tilojen jakamisen ja erilaisen tilojen hinnoittelun usean eri käyttäjäryhmän välillä.

Osa saumatonta palvelukokonaisuutta

Taitori Tilavaraus on osa Taitorin kokonaisvaltaista älytilakonseptia ja se integroituu saumattomasti Taitorin muiden palveluiden kanssa, mikä mahdollistaa esim. tilavarausten, tarjoilutilausten ja vieraiden kutsumisen yhdeltä istumalta, ja että vieraat löytävät oikeaan paikaan infonäyttöjen avulla.

Yrityksesi näköinen varauskanava

Taitorin käyttöliittymät ja varausvahvistukset voidaan brändätä yrityksesi väreihin, jolloin Taitorin sovellus sulautuu visuaalisesti muiden päivittäisten ja tärkeiden järjestelmien joukkoon. Lisäksi varausvahvistukset voidaan lähettää asiakkaan omalla sähköpostiosoitteella.

Monipuoliset varaustoiminnot

Taitorin mobiili- tai selainsovellus

Tilavaraukset ja varausten hallinnan voit tehdä Taitori-sovelluksella, joka on ladattavissa Google Play tai App Storesta. Palvelu toimii myös tietokoneen selaimessa osoitteessa https://app.taitori.fi.

Taitori Smart Office Outlook Add-in

Taitorin Outlook Add-in tuo helpot varaustoiminnot suoraan Outlook-kalenteriisi. Voit valita mieluisan tilan pohjakuvasta ja tilata tarjoilut samalla, kun teet kalenterikutsua kokoukseen osallistuville henkilöille.

Kalenteri-integraatio

Palvelu on mahdollista integroida asiakkaan O365-ympäristöön tai lokaaliin Exchange-ympäristöön. Saatavilla myös Google Calendar -integraatio. Integraation välityksellä Taitorin palvelussa tehdyt varaukset välittyvät asiakkaan kalenteriympäristöön ja päinvastoin. Integraatio kuuluu Taitori Tilavarauksen peruslisenssiin.

Ovenpielinäyttö

Tilavarauksen voi tehdä pikavarauksena ovenpielinäytöltä parilla kosketuksella. Tilan voi myös varata myöhemmälle ajalle samalle päivällä. Ovenpielinäyttöä voi myös käyttää etukäteen tehtyjen varausten vahvistamiseen, jolloin vältytään haamuvarauksilta.

IoT-sensori

Tiloihin asennettava IoT-sensori havaitsee liikkeen tilassa ja päivittää varaustilanteen Taitorin sovellukseen, ovenpielinäyttöön ja infonäytölle automaattisesti. IoT-sensori on loistava ad hoc -tiloihin, joita ei varata etukäteen. Lisäksi sensoria voidaan käyttää vahvistamaan etukäteen tehty varaus, jolloin tila vapautetaan automaattisesti, jos kukaan ei saavukaan paikalle.

Varattuvalo

Langattomalla verkkoyhteydellä toimiva varattuvalo visualisoi paikan päällä tilaan asennetun liiketunnistimen havaitseman tai Taitorin sovelluksesta saatavan varaustiedon. Varattuvalo on hyödyllinen esim. wc-tiloihin, puhelinkoppeihin ja muihin ad hoc-tiloihin asennettuna. Laite kytketään WLAN-verkkoon sekä verkkovirtaan.

Tilanhallintaa datan pohjalta

Palvelumme avulla saat tilojen varaus- ja käyttöasteet seurantaan. Raporteilta voidaan seurata dataa myös mm. varauksien kestosta, määrästä ja laadusta. Kerätyn datan avulla yritys näkee, miten tiloja todellisuudessa käytetään, ja kykenee muotoilemaan työympäristön palvelemaan entistäkin paremmin muuttuvaa työelämää ja työntekijöiden tarpeita.

Löydä juuri sopiva tila

Taitori varaussovellus on monipuolinen, ja tarjoaa erilaisia tapoja tilan löytämiselle. Käyttäjä voi etsiä sopivaa tilaa haulla tai valita sen pohjakuvasta, selausnäkymästä tai aikajanalta. Tiloja voi asettaa suosikeiksi, ja niihin on mahdollista lisätä ominaisuuksia sekä kuvia ja videoita, jolloin sopivan tilan löytäminen helpottuu.

Varausdata aulanäytölle

Taitori Infonäytöt -palvelun ollessa käytössä, tilojen varaustilanne voidaan visualisoida reaaliaikaisesti näytölle. Jos käytössä on kosketusnäyttä, vapaan tilaan voi varata käyttöönsä interaktiiviselta pohjakartalta. Kuluvan päivän varaukset voidaan tuota infonäytölle myös listana tai taulukkona.

IoT-sensorit

IoT-sensoreiden tehtävänä on seurata, ovatko pöytäpisteet ja tilat varattuja vai eivät. Sensorit havainnoivat liikettä ja joko varaavat tai vapauttavat tilat automaattisesti tilanteen mukaan. Sensoridatan avulla saadaan myös selville tarkka tilojen ja työpisteiden varaus- ja käyttöaste. Hyödynnämme sensoreita niin tilavarausten hallinnassa kuin työpisteiden varaustilanteen näyttämisessäkin.

Taitorin uusi ja ainutlaatuinen yhdistelmäsensori kerää dataa työympäristön laadusta (mm. ilmanlaatu, melutaso, valaistuksen taso, ilman epäpuhtaudet, ilman hiilidioksidi) sekä tilan läsnäolotietoa (onko tilassa ihmisiä ja kuinka monta).

Referenssit

CASE: Avia Real Estate Oy

Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella sijaitseva AVIA Real Estate Oy:n kehittämä Avia Club -konsepti tarjoaa joustavia toimitilaratkaisuja muuttuvan työelämän tarpeisiin. Joustotilojen ansiosta Avia Clubin asiakkaat voivat varautua hybridityön jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja vaivattomasti. AVIA Real Estate Oy:n 170 000 neliön kokoisessa kiinteistöportfoliossa on Taitorin palveluiden piirissä kolme eri lokaatiota noin 600–700 neliön alueella sekä tilamääriä noin parinkymmenen tilan edestä. Taitorin toimittamien suurten aulanäyttöjen avulla käyttäjät voivat tarkastella 3D-pohjakuvan perusteella mm. kokousvarauksia ja joukkoliikenteen aikatauluja.

Lue lisää Taitorin ja Avia Real Estaten yhteistyöstä.

Taitori tekee Otavamedian tilavarauksista ja tarjoiluiden tilauksesta helppoa

Mediatalo Otavamedian seitsemänkerroksinen viestintätalo sijaitsee Helsingin Pasilassa. Talossa on yhteensä noin 200 työntekijää ja noin 20 neuvotteluhuonetta. Neuvotteluhuoneiden ja tarjoilujen varaukset tehdään Taitorin avulla. Taitori…

Lue lisää

Taitori neuvottelutilojen varausjärjestelmä Laptin pääkonttoriin

Uusi pääkonttori Ouluun Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni, jonka toiminta keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa. Konsernin liikevaihto oli…

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Perttu Ahvenainen

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi
→ Varaa aika Pertun kalenterista

Tiesitkö, että…

Jopa 60 % toimitiloista on ruuhka-aikanakin tyhjillään?

Taitorin palvelut tuottavat myös dataa tilojen käyttöasteesta. Oheiseen tutkimukseen valittiin 143 Taitori Oy:n asiakasyritystä. Dataraportin otos käsittää yhteensä 8100 työpistettä ja neuvotteluhuonetta.

Lue lisää ja lataa dataraportti

Taitorin palvelut:

Taitori For Office

Hybridityötä ja tilanhallintaa työpaikoille ja toimistoihin.

Lue lisää!

Taitori For Arenas

Viiden tähden kävijäkokemus otteluiden faneille, VIP-viraille ja konserttikävijöille.

Lue lisää!

Taitori For Business Parks

Tilanvaraus, vierailijanhallinta, aula- ja ovenpielinäytöt…

Lue lisää!

Taitori For Healthcare

Sote- ja hoiva-alan ratkaisuissa on erityisesti huomioitava tietoturva-asiat.

Lue lisää!