Kim Väisänen jatkaa Taitorin hallituksen puheenjohtajana

Älytoimisto, eli Smart Office ratkaisuja kehittävän Taitori Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kim Väisänen. Myös Frameryn ja Surveypalin Co-founder Ilkka Kaikuvuo sekä Cuuma Communicationsin CEO Jani Hartikainen jatkavat hallituksessa. Hallituksen neuvonantajana toimii Innovestorin CEO & Co-founder Tommi Äijälä.

Kysyimme Kimiltä, Janilta ja Ilkalta, millainen on toimitilojen tulevaisuus ja miten he näkevät Taitorin aseman ja tulevaisuuden markkinassa.

Kim Väisänen

“Organisaatioiden tilankäyttö muuttuu ja sen on pakko muuttua. Taitori on juuri oikeassa kohdassa tässä murroksessa, auttamassa käyttämään tiloja paremmin ja tehokkaammin.”

“Organisaatiot tulevat huomaamaan entistä voimakkaammin, että vakituisia työpisteitä tarvitaan vain osalle työntekijöistä, mutta on hyväksi kokoontua määräajoin yhteen ihan fyysisesti. Taitori auttaa optimoimaan tilankäyttöä, ja siten ohjaa yrityksiä toimimaan ‘oikeammin’ sen suhteen mitä tilaa tarvitaan ja kuinka paljon.”

Ilkka Kaikuvuo

“Näen tulevaisuudessa paljon potentiaalia. Kaupunkien keskustojen isoista tiloista siirryttäneen pienempiin mahdollisesti jaettuihin tiloihin mutta edelleen tarve hyvälle osoitteelle ja kokoontumispaikalle säilyy.”

“Tilatehokkuus ja mittaamisen tarve kasvaa. Samoin tila- ja työpistevarauksia pitää pystyä hallinnoimaan paremmin. Varauksiin liittyvät lisäpalvelut, kuten tarjoilut, siivous- ja hygieniapalvelut korostuvat.”

“Taitorilla on oma kulmansa älytoimistoon ja yritys on muutoksen kärjessä. Taitorin tuote on kunnossa, se on helppokäyttöinen sekä innovatiivinen. Myös myynti toimii.”

Jani Hartikainen

“Koronan jälkeen varmasti sekä etätyö, että toimitilojen arvostus kumpikin nousevat. Toimitilojen osalta jakaminen, yhteis- ja satunnaiskäyttö korostunee entisestään, joten Taitorin tuotteille on entistäkin suurempi tarve.”

“Taitorin edelläkävijyys kiinnostaa, varsinkin silloin, kun se perustuu teknologiaan ja datan hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot